NIEUW: Timalux Lelie zomerdekbed 90% ganzendons

NIEUW: Timalux Lelie zomerdekbed 90% ganzendons

 

Timalux

NIEUW:
 Timalux Lelie zomerdekbed 90% ganzendons

Beddengoed Webshop Timalux heeft het assortiment uit onze eigen serie Lelie 90% ganzendons dekbedden uitgebreid. Naast het enkel en 4 seizoenen donzen dekbed willen wij u in deze blog kennis laten maken
met het Timalux zomerdekbed Lelie 90% ganzendons.

 • 90% ganzendons vlokjes
 • 10% zachte veertjes
 • comfortabel
 • voldoende volume
 • verantwoord gewonnen dons
 • katoenen/satijnen tijk
 • keurmerken

Lelie zomerdekbed ganzendons


Timalux Lelie zomerdekbed 90% ganzendons
Het Lelie donzen zomerdekbed is gevuld met 90% ganzendons vlokjes en is aangevuld met 10% zachte ganzenveertjes. Hierdoor krijg je een comfortabele dons vulling met voldoende volume en goed ventilerende eigenschappen. Dons van ganzen heeft een groot ademend vermogen en ventileert optimaal. Deze dons is afkomstig van niet levende pluk en voldoet daarom aan de eisen conform EN12934 en Downafresh Greenline.

Tijk
De tijk van dit prachtig ganzendonzen zomerdekbed is gemaakt van 100% katoen geweven in een satijnbinding. Deze tijk is in casette gestikt dus met openstaande schotjes die ervoor zorgen, dat de lucht beter wordt verdeeld. De tijk is dons dicht en fraai afgewerkt met een mooie witte bies.

Keurmerken
Dit behagelijke Timalux Lelie zomerdekbed 90% ganzendons heeft de keurmerken Nomite® en Ökotex®. Dit zomerdekbed ganzendons dekbed is daarom anti-allergisch  en ook uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.

 

Oekotex Logo

Gebruik en wasvoorschrift
Wij adviseren bij een dekbed van (ganzen)dons altijd een overtrek te gebruiken van katoen. In ons assortiment hebben wij overtrekken van standaard  katoen of katoen/satijn. Timalux Lelie dekbedden ganzendons zijn wasbaar tot 60 graden met een speciaal dons wasmiddel. Het moet in de droger gedroogd worden. Om de dons los te kloppen kunt u een tennisbal mee laten draaien in de droger. Een (dons)dekbedden wasserij wordt overigens wel aanbevolen voor behoud van de kwaliteit van het Timalux Lelie zomerdekbed.

Maatvoering en vulgewicht
Wij leveren de volgende maten/vulgewichten voor het zomerdekbed Timalux Lelie 90% ganzendons:

 • 140 x 200   300 gram
 • 140 x 220   330 gram
 • 200 x 200   400 gram
 • 240 x 200   500 gram
 • 240 x 220   550 gram

Lelie zomerdekbed ganzendons

Levering
De donzen dekbedden uit de serie Timalux Lelie worden geleverd in een luxe bewaartas. De dekbedden worden geleverd uit voorraad. Op maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Na verzending kunt u, uw bestelde ganzendons zomerdekbed volgen aan de hand van de track en trace code die wij u per e-mail toezenden.

 

Timalux

www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbedenkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrekhoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en direct advies via onze Live Chat!

Terug naar blog