Dons dekbed met Nomite® label

dons dekbed timalux

Bij Timalux hebben alle dons dekbedden het Nomite ® keurmerk. Dit houdt in dat deze dons dekbedden geschikt zijn voor mensen met huisstofmijt allergie.

Mensen met huisstofmijt allergie zijn allergisch voor de uitwerpselen van de mijt die zich ophopen in bijvoorbeeld een dekbedvulling. De mijt heeft de voorkeur voor een vochtige en warme omgeving.

Dons is als dekbed vulling niet alleen licht en luchtig, maar is ook zeer goed ventilerend en ademend. Daardoor heerst er een droog klimaat in het dekbed en is daarmee geen gunstige leefomgeving voor de huisstofmijt. Samen een een geteste, dons dichte tijk waar de mijt niet door kan dringen in een ganzendons of eendendons dekbed met Nomite ® keurmerk een veilige keuze bij ( huisstofmijt ) allergie. 

Om het ademend vermogen van de dons niet te verminderen is het van belang een dekbedovertrek van katoen of katoen/satijn te gebruiken. Daarnaast is het doorlopend ventileren van de slaapkamer van belang en moet het dons dekbed regelmatig, liefst buiten, even gelucht worden. 

 

www.timalux.nl

 

 

Timalux, dekbedden van hoge kwaliteit maar wel goed betaalbaar voor iedereen.

9,3

  • Een dekbed koop je bij Timalux omdat wij dé dekbedden specialist zijn waar kwaliteit betaalbaar is! Timalux biedt een selectie top dekbedden aan waar uw slaapcomfort écht door verhoogd wordt. Genieten van een goede nachtrust voor een redelijke prijs.

  • Al onze dekbedden zijn voorzien van de meest belangrijke keurmerken zoals Ökotex, Nomite® en Downafresh® . Zo bent u verzekerd dekbedden en dekbedovertrekken die veilig zijn voor mens en milieu, anti allergisch zijn en of gevuld met verantwoordelijk gewonnen dons.

  • Onze focus ligt erop om geen enorm aanbod aan dekbedden aan te bieden, maar een strenge en doordachte selectie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze dekbedden gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, samengesteld door de vakspecialist.

  • Onze Timalux dons en Natuur Tencel® en kameelhaar dekbedden zijn het resultaat van een samenwerking met echte vakmensen die jarenlange kennis op slaapgebied combineren met de mooiste materialen. Onze keuze is om deze dekbedden aan te bieden voor de meest redelijke prijs!

  • Keurmerken zoals Nomite en Okotex

  • Natuurlijke vullingen ruimschoots beschikbaar

  • Advies via de Chat, Telefoon en Mail

  • Gratis verzenden vanaf 39,95, anders slechts 2,95

  • Wij zijn de absolute Dons-Specialist van Nederland