Wat is NOMITE? Uitleg NOMITE label – Timalux

✔ Gratis thuis vanaf €39,95 in NL & BE

✔ Expert in bedtextiel en Dons Specialist

✔ Voor 16:00 besteld morgen in huis

✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

✔ Minimaal 3 jaar garantie

Het NOMITE label wordt toegekend aan dekbedden en beddengoed dat anti allergisch is en daarmee geschikt is voor mensen met een huisstofmijt allergie of luchtweg problemen.

Veel dekbedden hebben een NOMITE-keurmerk, maar wat betekent dat eigenlijk? Het NOMITE-keurmerk geeft aan dat een product geschikt is voor mensen met een huisstofmijtallergie. Het label is in het leven geroepen voor kussens en dekbedden gevuld met dons en/of veren.

Het is een feit dat in ieder huishouden huisstofmijten leven, deze hebben namelijk dezelfde leefomgeving behoeften als de mens. Als u allergisch bent voor huisstofmijt bent u allergisch voor de uitwerpselen en niet voor de mijt zelf. U krijgt hier pas last van in hoge concentratie en hoe hoger deze concentratie hoe erger de klachten. Het hebben van ene kleed of tapijt op de slaapkamer wordt niet aangeraden daar de mijt zich daarin kan verzamelen. Ook de slaapkamer regelmatig stofzuigen helpt om de hoeveelheid mijt onder controle te houden. 

Droog klimaat

Dons is van nature al geen prettige leefomgeving voor de mijt daar het nooit klam en broeierig wordt, iets waar de mijt veel waarde aan hecht wat leef omgeveing betreft.  Samen met een tijk die zo dicht geweven is dat het de mijt niet doorlaat is een dons dekbed met het NOMITE label dus zeker geschikt voor mensen met een allergie. 

Kijk op de site van NOMITE voor meer informatie over dit keurmerk

Conclusie

Donzen dekbedden met een NOMITE-label zijn dus prima geschikt laten mensen met een huisstofmijt allergie ook genieten van de voordelen van het slapen onder een dons gevuld dekbed.. U bent dus zeker niet afhankelijk van synthetische dekbedden. Wij kunnen het zeker aanraden, want wat slaapcomfort betreft, gaat er niets boven dons!

Bekijk hier alle kussens en dekbedden met een NOMITE label.

 

Timalux is een beddengoed webshop met meer dan 10 jaar ervaring online. Timalux heeft het Webshop Keurmerk en is daarmee een betrouwbaar adres voor al uw beddengoed. Het aanbod varieert van 4 seizoenen dekbedden, enkele dekbedden en hoofdkussen tot hoeslakens en dekbedovertrekken van allerlei merken en voor ieder budget. 

Populaire Blogs

Descanso Dekbedovertrekken 100% Satijn/Katoen

Descanso Dekbedovertrekken 100% Satijn/Katoen

Descanso dekbedovertrekken Nieuw bij: Descanso dekbedovertrekken!  Deze luxe en zeer stijlvolle overtrekken hebben allemaal een andere print en verschillende kleuren....

Nieuw: Ambianzz Cotton Solid Dekbedovertrek

Nieuw: Ambianzz Cotton Solid Dekbedovertrek

Ambianzz Cotton solid dekbedovertrek 100% Katoen   De Ambianzz Cotton Solid dekbedovertrekken komen van de nieuwe lijn van het merk...

Dekbedovertrek van katoen, alle soorten uitgelegd

Dekbedovertrek van katoen, alle soorten uitgelegd

Dat er dekbedovertrekken van katoen zijn, dat weten we allemaal, maar er zijn veel verschillende soorten, elk met eigen eigenschappen....

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht