Klantenservice

Contact met onze klantenservice

U kunt op verschillende manieren contact met onze klantenservice opnemen.

Nieuws: wij beschikken nu over een 'showroom' waar we u alles kunnen vertellen over onze dekbedden én ze kunnen laten zien en voelen. Bel ons voor het maken van een afspraak!

Adres:
Sint Jansgildestraat 37
7037 CB Beek ( gem Montferland )

 

Per e-mail via info@timalux.nl

U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@timalux.nl, wij doen er alles aan uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Bij normale omstandigheden antwoorden we binnen 1 werkdag.

Telefonisch via 0314-763458

Wij zijn van 10.30 tot 16.00 bereikbaar op nummer 0314 - 763458.

Chat met ons

We hebben rechts onder aan de pagina tevens een chat functie, zodat we u live te woord kunnen staan bij vragen en/of opmerkingen. We zijn op werkdagen online tussen de hieronder genoemde tijden.

Maandag 10:00 - 16:00
Dinsdag 10:00 - 16:00
Woensdag 10:00 - 16:00
Donderdag 10:00 - 16:00
Vrijdag

10:00 - 16:00

Timalux, dekbedden van hoge kwaliteit maar wel goed betaalbaar voor iedereen.

9,3

  • Een dekbed koop je bij Timalux omdat wij dé dekbedden specialist zijn waar kwaliteit betaalbaar is! Timalux biedt een selectie top dekbedden aan waar uw slaapcomfort écht door verhoogd wordt. Genieten van een goede nachtrust voor een redelijke prijs.

  • Al onze dekbedden zijn voorzien van de meest belangrijke keurmerken zoals Ökotex, Nomite® en Downafresh® . Zo bent u verzekerd dekbedden en dekbedovertrekken die veilig zijn voor mens en milieu, anti allergisch zijn en of gevuld met verantwoordelijk gewonnen dons.

  • Onze focus ligt erop om geen enorm aanbod aan dekbedden aan te bieden, maar een strenge en doordachte selectie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze dekbedden gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, samengesteld door de vakspecialist.

  • Onze Timalux dons en Natuur Tencel® en kameelhaar dekbedden zijn het resultaat van een samenwerking met echte vakmensen die jarenlange kennis op slaapgebied combineren met de mooiste materialen. Onze keuze is om deze dekbedden aan te bieden voor de meest redelijke prijs!

  • Keurmerken zoals Nomite en Okotex

  • Natuurlijke vullingen ruimschoots beschikbaar

  • Advies via de Chat, Telefoon en Mail

  • Gratis verzenden vanaf 39,95, anders slechts 2,95

  • Wij zijn de absolute Dons-Specialist van Nederland