NIEUW: Timalux Dahlia zomerdekbed 90% eendendons

NIEUW: Timalux Dahlia zomerdekbed 90% eendendons

 Timalux

 

NIEUW: Timalux Dahlia zomerdekbed 90% eendendons

Beddengoed Webshop Timalux heeft het assortiment uit onze eigen serie Dahlia 90% eendendons dekbedden uitgebreid. Naast het enkel en 4 seizoenen donzen dekbedden willen wij u in deze blog kennis laten maken met het Timalux zomerdekbed Dahlia 90% eendendons.

Dons zomerdekbed Dahlia

 • 90% eendendons vlokjes
 • 10% zachte veertjes
 • comfortabel
 • voldoende volume
 • verantwoord gewonnen dons
 • katoenen tijk
 • keurmerken

Timalux Dahlia zomerdekbed 90% eendendons
Het Dahlia donzen zomerdekbed is gevuld met 90% eendendons vlokjes en is aangevuld met 10% zachte veertjes. Hierdoor krijg je een comfortabele dons vulling met voldoende volume en goed ventilerende eigenschappen. Deze dons is afkomstig van niet levende pluk en voldoet daarom aan de eisen conform EN12934 en Downafresh Greenline.

Tijk
De tijk van dit prachtig donzen zomerdekbed is geweven van perkal katoen, stevig en kwalitatief hoogwaardig. De tijk is dons dicht en fraai afgewerkt met een mooie witte bies.

Keurmerken
Dit behagelijke eendendons zomerdekbed heeft de keurmerken Nomite® en Ökotex®. Het Timalux donzen Dahlia dekbed is daarom anti-allergisch  en ook uitermate geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie.

Oekotex Logo
Gebruik
Dit mooie donzen zomerdekbed is carrée gestikt. De vlakken in het eendendonzen dekbed zijn dan geheel doorgestikt. Op deze manier wordt er niet teveel warmte opgebouwd. Wij adviseren bij een dekbed van dons altijd een overtrek te gebruiken van katoen. In ons assortiment hebben wij overtrekken van standaard  katoen of katoen/satijn.

Dons zomerdekbed Dahlia

Maatvoering
Wij leveren de volgende maten voor het zomerdekbedTimalux Dahlia 90% eendendons:

 • 140 x 200   300  gram
 • 140 x 220   330 gram
 • 200 x 200   400 gram
 • 240 x 200   500 gram
 • 240 x 220   550 gram

Wasvoorschriften
Timalux Dahlia dekbedden zijn wasbaar tot 60 graden met een speciaal dons wasmiddel en het moet in de droger gedroogd worden. Gebruik in de droger de meegeleverd balletjes van Granger’s of laat een tennisbal meedraaien om het dons los te kloppen. Een (dons) dekbedden wasserij wordt overigens wel aanbevolen voor behoud van de kwaliteit van het dekbed.

Levering
De donzen dekbedden uit de serie Timalux Dahlia worden geleverd in een luxe bewaartas. De dekbedden worden geleverd uit voorraad. Op maandag tot en met vrijdag voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Na verzending kunt u, uw bestelde eendendons zomerdekbed volgen aan de hand van de track en trace code die wij u per e-mail toezenden.

Timalux

 www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbedenkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrekhoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en direct advies via onze Live Chat!

Terug naar blog