Polydaun hoofdkussens verkrijgbaar bij Timalux!

Polydaun hoofdkussens verkrijgbaar bij Timalux!


Polydaun hoofdkussens verkrijgbaar bij Timalux!

In het assortiment van Timalux hebben we de volgende hoofdkussens van Polydaun opgenomen!


 

 

Polydaun First Cotton: vulling van Isocraft® bolletjes, dat comfort en steun biedt. De tijk is van 100% perkal katoen.

 

polydaun first cotton hoofdkussen 60 x 70Polydaun Bamboo Comfort extra koel:
vulling van Surprelle Protect® Fiberballs, dat steun geeft en veerkrachtig is. De tijk is van gewatteerd bamboevulling, dat ideaal is voor transpireren.Polydaun Liv:
synthetische vulling van Comfort-O- bol, synthetische vezel bolletjes. Speciaal ontwikkelt om het gevoel van dons na te bootsen. De tijk is gemaakt van luxe, fijn geweven katoen met een jacquard-streep (extra luxe hotel kwaliteit).Polydaun Liv box:
de vulling en tijk zijn gelijk aan het reguliere 60 x 70 formaat. Echter, het boxmodel heeft een opstaande rand van 5 cm die meer steun geeft aan nek en schouders.Polydaun Elke box:
vulling van Daunfill (3D Polarsoft met gel). Een unieke vulling die zacht en comfortabel is, maar wel voldoende steun biedt. De tijk is van sterk en zacht perkal katoen.Polydaun Pura box:
de vulling bestaat uit wol bolletjes. Dit zorgt voor extra comfort en veerkracht. De tijk is van sterk en zacht perkal katoen. In de zomer is wol koel en warm in de winter. Dit boxmodel heeft aan de ene kant een opstaande rand van 5 cm en loopt door naar de 10 cm aan de andere kant.Polydaun Zenzo Outlast box:
de vulling bestaat uit 100% Surprelle Protect® Fiberballs, een veerkrachtige vulling. Dit boxmodel heeft aan de ene kant een opstaande rand van 5 cm en  loopt door naar de 10 cm aan de andere kant. De tijk is gemaakt van een combinatie tussen lyocell en Outlast®. Hiermee voelt de stof koel aan (ideaal voor transpireren), vocht droogt snel en de temperatuur wordt op peil gehouden.Polydaun Lotus box:
synthetische vulling van 100% Comfort-O- bol, synthetische vezel bolletjes. Speciaal ontwikkelt om het gevoel van dons na te bootsen. Dit boxmodel heeft aan de ene kant een opstaande rand van 5 cm en loopt door naar de 10 cm aan de andere kant. De tijk is gemaakt van Treecell® (lyocell), optimaal vocht opnemend. Ideaal voor mensen die ’s nachts meer transpireren.Polydaun First Kapok box:
de vulling bestaat uit kapok (vezels afkomstig van bomen), stevig kussen. Dit boxmodel heeft een opstaande rand van 8 cm voor een stabiele houding. De tijk is gewatteerd en afgewerkt met een luxe band.Polydaun Lunta eendendons 90% box: de vulling bestaat uit 90% eendendons en 10% eendenveertjes, dat het kussen zacht en comfortabel maakt. De tijk is van sterk en zacht geweven katoen. Dit boxmodel heeft aan de ene kant een opstaande rand van 5 cm en loopt door naar de 10 cm aan de andere kantPolydaun is marktleider in vullingen van kunstvezel dus synthetica. Ze staan voor duurzaam handelen en produceren verantwoord. Alle hoofdkussens van dit merk hebben het keurmerk Ökotex®. Dit houdt in, dat er geproduceerd is zonder stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu.Timalux
 www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbedenkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrekhoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en direct advies via onze Live Chat!
Terug naar blog