Texels Comfort 4 seizoenen dekbed, echt Texels wollen dekbed!

Texels Comfort 4 seizoenen dekbed, echt Texels wollen dekbed!

Het Texels comfort 4 seizoenen dekbed is één van de bestsellers bij Timalux. Dit kwalitatief hoogstaande dekbed wordt in Nederland gemaakt en heeft het Wolmerk. De luxe perkal katoenen tijk geeft veel comfort en vormt samen met de Texelse wol vulling biedt dit dekbed comfort in elk seizoen. 

Texels Comfort 4 seizoenen dekbed bij Timalux:

 • 100% Texelse zuiver scheerwol vulling
 • 100% perkal katoenen tijk
 • 3 jaar garantie op fabrieksfouten
 • In Nederland gemaakt
 • Puur natuur, diervriendelijke vulling 
 • Op voorraad
 • Gratis thuis bezorgd
 • Op werkdagen voor 16.00 besteld,de volgende dag geleverd

In deze 4 seizoenen variant bestaat het dekbed bestaat het dekbed uit een lichter zomer dekbed en een zwaarder gevuld herfst dekbed. Deze delen kunnen in deze seizoenen apart gebruikt worden.n de winter kunnen deze 2 delen aan elkaar dmv de goede kwaliteit metalen drukknopen. De dekbedden hebben een speciaal stiksel dat voorkomt dat de vulling verschuift.

Het Texels Comfort 4 seizoenen dekbed is gevuld met Texelse scheer wol dat verkregen door het scheren van het Texelaar schaap. Deze wol heeft goede ademende eigenschappen en oa dat maakt het een prettig dekbed voor velen en ook voor mensen die snel transpireren. Daarnaast biedt wol van nature goede isolerende eigenschappen, maar doordat het tevens goed ventileert biedt het een heerlijke behaaglijke warmte. Doordat de wol vezel van nature een gekrulde vorm heeft houdt het meer warmte vast dan gemiddeld, maar geeft teveel aan warmte ook continu af waardoor er geen broeierig gevoel ontstaat. De tijk is gemaakt van perkal katoen. Deze sterke katoen weving maakt katoenen stof sterker en voelt zacht aan .Ons advies bij dit dekbed gebruik een katoenen dekbedovertrek zodat de wol optimaal comfort kan bieden en goed kan drogen.

Het Texels Comfort 4 seizoenen dekbed is verkrijgbaar in 1 persoons en 2 persoon maten en tevens in extra lengte: 140 x 200, 140 x 220, 200 x 200, 200 x 220, 240 x 200, 240 x 200 en 260 x 220

Het Texels Comfort dekbed is tevens verkrijgbaar in enkel dekbeden en een zomer dekbed.

 

   www.timalux.nl

  www.timalux.nl

  Heeft u nog vragen of graag advies op maat? Stel uw vragen direct via de Live Chat op de website of mail naar info@timalux.nl 

  Terug naar blog