Outlast Hoofdkussen voor een contante temperatuur, meer nek en rug steun en minder transpiratie

Outlast hoofdkussens, wat maakt deze kussens bijzonder?

Wat is er bijzonder aan kussens met Outlast technologie?

De bijzondere hoofdkussens van Vinci Deluxe en Visco Athlete met Outlast materiaal vormen een klasse apart of het gebied van temperatuur regulatie.

outlast hoofdkussens

De Outlast hoofdkussens van Vinci Deluxe en Visco Athlete zijn opgebouwd uit verschillende lagen en materialen. Juist de combinatie van die materialen maakt deze kussens uniek, comfortabel en biedt het de juiste steun.  

Outlast Vinci Deluxe hoofdkussens:

De tijk is van luxe katoen / satijn. Deze stof is van hoge kwaliteit en voelt zeer zacht en comfortabel aan. Direct daaronder is een laag Outlast aangebracht om de temperatuur van het kussen constant op peil te houden. Vervolgens is er een laag microvezel toegevoegd  om het comfort te verhogen. De kern van het Outlast Vinci Deluxe kussen is van NASA traagschuim, een comfortabel materiaal dat veel steun biedt. Het schuim is geperforeerd waardoor en meer lucht doorheen kan ten behoeve van de ventilatie. 

Deze hoofdkussens zijn er in 3 varianten:

Classic:  biedt prettige ondersteuning van nek en schouders

Shoulder:  extra steun bij de schouders gewenst is

Contour:  voorgevormd, geeft extra nek ondersteuning

Visco Athlete Hoofdkussens:

De tijk is van polyester materiaal met Outlast materiaal erin verwerkt. Deze tijk is geperforeerd, sterk en voelt prettig aan. Het is afritsbaar en daardoor makkelijk wasbaar. De kern bestaat tevens uit een NASA schuim blok die bij de contour versie voorgevormd is. Het NASA schuim is geperforeerd voor extra ventilatie.Contour: voorgevormd, geeft extra nek steun

Ergo: biedt prettige ondersteuning

Wat is Outlast?

Outlast is een materiaal dat gebruikt wordt in ruimtepakken. Het is ontwikkeld in samenwerking met de NASA (het internationale ruimtestation). Het is een synthetische stof welke zorgt voor een constante temperatuur. Het teveel aan warmte wordt afgegeven en het warmt zeer snel op waardoor het ook nooit te koud aanvoelt. Doordat de temperatuur constant blijft wordt het doorslapen bevordert.

Outlast hoofdkussen

De met Outlast gecombineerde tijk is optimaal warmte- en vocht regulerend. Studies hebben uitgewezen dat Outlast het transpireren met de helft kan verminderen!

De Outlast hoofdkussens zijn dus met name geschikt bij:

  •  Temperatuurwisselingen
  •  Rug en/of op zij slapers
  •  Bij transpireren
  •  Ter voorkoming of verlichting van rug en nek klachten

 

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis!

 

Timalux heeft al meer dan 10 jaar alles in huis op het gebied van bedden goed. Bekijk ook ons ruime aanbod aan enkele en 4 seizoenen dekbedden! Heeft u vragen of wilt u advies? Stel uw vragen via de Live Chat of mail ons op info@timalux.
Terug naar blog