Kies voor een wollen dekbed

Kies voor een wollen dekbed

Veel mensen worden erg gelukkig van een wollen dekbed. Het voelt heel anders aan dan andere populaire materialen zoals dons en synthetisch. Maar waarom kiezen voor wol?

Voordelen van een dekbed met wolvulling

  • Heerlijk warm
  • Voelt stevig aan
  • Natuurlijk materiaal
  • Ademend en isolerend

Ons assortiment wollen dekbedden

Wij hebben op dit moment drie populaire met wol gevulde dekbedden in ons assortiment. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

Percale Wool Touch ***
Warm en zeer betaalbaar

De meest toegankelijke variant is de Percale Wool Touch van het merk Sleeptime. Dit zeer betaalbare met wol gevulde dekbed heeft een tijk van perkal katoen. Het dekbed is goed gevuld met zuivere scheerwol en voelt prettig aan.

Pura****
Anti-allergisch en wasbaar

De Polydaun Pura is een heerlijk warm dekbed met wasbare wol. Dat houdt in dat dit dekbed (anders dan de meeste wollen dekbedden) gewoon in de wasmachine mag! Dit dekbed heeft tevens een fijngeweven perkal katoenen tijk. De tijk is dichtgeweven, waardoor de Polydaun Pura anti-allergisch is.

Texels Comfort*****
Onze bestseller

De Texels Comfort van het Classic assortiment is ons meest populaire wollen dekbed. Het dekbed is gevuld met 100% zuivere Texelse scheerwol en ik Nederland gemaakt. Het dekbed heeft een WOOLMARK keurmerk en is verkrijgbaar in drie varianten: enkel dekbed, 4-seizoenen dekbed en zomerdekbed. Ook de Texels Comfort is voorzien van een perkal katoenen tijk, waardoor hij luxe aanvoelt.

 

Wilt u meer weten? Maak dan gebruik van onze livechat!

 

 

Terug naar blog