Winter – Timalux

✔ Gratis verzending vanaf €39,95

✔ 10 jaar expert in bedtextiel

✔ Voor 16:00 besteld morgen in huis

✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

✔ 3 jaar garantie


Lekker warm de winter door


De dagen zijn weer kort en de nachten lang en koud...Belangrijker dan ooit dat dus dat wanneer je snel naar je bed rent om aan de kou te ontsnappen je dat heerlijk warme, veilige gevoel krijgt zodra je het dekbed over je heen slaat. Ons assortiment is er klaar voor om je deze winter weer een heerlijke winterslaap te bezorgen.

Omdat we allemaal net even onze eigen wensen hebben m.b.t. wat we het meest prettig vinden aan een dekbed zijn er verschillende materialen en vullingen om uit te kiezen. Natuurlijk hetgeen waar wij specialisten in zijn en waar eigenlijk geen ander materiaal aan kan tippen wat comfort betreft is dons. Dons is licht, behaaglijk warm en ventileert zeer goed. Timalux heeft een geheel eigen dekbedden lijn met eenden en ganzen dons dekbedden van diervriendelijk afkomst en NOMITE label. Maar ook wol, Tencel® en katoen helpen u prima deze winter door. Zeker wanneer u het juist erg snel warm heeft helpen deze natuurlijke vullingen tegen overmatige transpiratie. Stelt u juist als eisen dan het dekbed makkelijk wasbaar en anti allergisch moet zijn, kies dan voor een licht en comfortabel synthetisch dekbed.

Om het dekbed heen gaat nog een comfortabel katoenen, microvezel of flanel overtrek. Katoen is goed ademend en een prima stof, maar gaat u voor extra comfortabel kies dan voor Flanel. Deze zijn dan weer met allerlei designs te bestellen om naast de warmte ook te passen bij uw slaapkamer stijl.

Wij helpen u graag om de beste keuze te maken en Martina kan u via de chat of telefoon voorzien van het beste advies voor uw situatie. Kijk rustig rond op onze webshop. Vragen over de Timalux Dons? Mail naar info@timalux.nl of gebruik de Live Chat voor direct antwoord!Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht