Timaluxheader image Timaluxheader image

Dekbed vulling

Welkom op de dons pagina van Timalux. Al vele jaren bieden wij dons gevulde dekbedden en kussens aan en hebben daardoor veel ervaring en kennis opgedaan in deze markt. Niet voor niets noemen wij ons daarom Dé dons specialist. Zeer trots zijn we op onze eigen dons producten die bestaan uit topkwaliteit en handgemaakte dekbedden en hoofdkussens. Graag persoonlijk advies? Dat kan! Wij helpen u graag via de Live Chat, mail of per telefoon.

Bekijk onze Dons selectie

  • Timalux Dons dekbedden en hoofdkussens

    Met trots presenteren wij onze nieuwe Timalux Dons dekbedden! Deze lijn bestaat uit een 6 soorten dekbedden met verschillende soorten dons, dons percentage en vulkracht zodat er voor ieder budget een top kwaliteit dons dekbed beschikbaar is. De ganzen en eendendons gevulde dekbedden bevatten allemaal diervriendelijk verkregen dons en zijn anti allergisch. De dekbedden zijn machine wasbaar en hebben het Nomite ® en Ökotex ® keurmerk. De hoofdkussens zijn verkrijgbaar in meerdere varianten voor zowel buik, zij en rug slapers. Wilt u graag advies over onze dons producten? Bel/mail of chat met ons voor meer info, we helpen u graag!

  • Atelier gemaakt

    Onze Timalux dons dekbedden en hoofdkussens worden volledig met de hand gemaakt in een atelier. Met de hoogst mogelijk zorg worden de dekbedden en kussens gemaakt en door de extra aandacht wordt er beddengoed gemaakt waar we echt trots op kunnen zijn! De dons dekbedden Bronze, Silver, Gold, Platinum, Precious en Majestic zijn gevuld met eendendons, landdons en ganzendons in 95, 98 en zelfs 100% dons percentage. Ieder dekbed is met dons gevuld dat gegarandeerd niet van levende pluk afkomstig is. De dekbedden hebben een dons dichte tijk / batist zodat het absoluut dons dicht is.

  • Gecertificeerd

    Alle dekbedden en kussens van ons merk zijn Öko-Tex Standard 100 gecertificeerd dat inhoudt dat de gebruikte materialen huidvriendelijk zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Onze producten zijn dus veilg voor mens en milieu. De Timalux Dons dekbedden worden met de hand gemaakt in een atelier in Nederland. Er geldt 5 jaar garantie op fabrieksfouten. Daarnaast zijn alle Timlaux dons hoofdkussens en dekbedden Nomite® gecertificeerd. Deze producten zijn veilig te gebruiken door mensen met luchtweg problemen of huisstofmijt allergie. Ook bij allergiën kunt u dus genieten van slapen onder op op dons!