Timalux Dons

✔ Gratis thuis vanaf €39,95 in NL & BE

✔ Expert in bedtextiel en Dons Specialist

✔ Voor 16:00 besteld morgen in huis

✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

✔ Minimaal 3 jaar garantie


Timalux Dons producten


Met trots presenteren wij onze nieuwe Timalux Dons dekbedden! Deze lijn bestaat uit een 5 soorten dekbedden met verschillende soorten dons, dons percentage en vulkracht zo dat er voor ieder budget een top kwaliteit dons dekbed beschikbaar is.

De dons dekbedden Bronze, Silver, Gold, Platina en Majestic zijn gevuld met eenden dons, land dons en ganzen dons in 95, 98 en zelfs 100% dons percentage. Ieder dekbed is met dons gevuld dat gegarandeerd niet van levende pluk afkomstig is. De dekbedden hebben een dons dichte tijk / batist met het NOMITE keurmerk dat aangeeft dat deze dons dekbedden ook geschikt zijn voor mensen met huisstofmijt allergie. Daarnaast zijn alle dekbedden Öko-Tex Standard 100 gecertificeerd dat inhoudt dat de gebruikte materialen huidvriendelijk zijn en geen schadelijke stoffen bevatten.

De Timalux Dons dekbedden worden met de hand gemaakt in een atelier in Nederland. Er geldt 5 jaar garantie op fabrieksfouten.

Kijk rustig rond op onze webshop. Vragen over de Timalux Dons? Mail naar info@timalux.nl of gebruik de Live Chat voor direct antwoord!Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht