Timalux Bronze 100% Eenden Dons dekbed

Timalux Bronze Dons dekbed

100% Eendendons


Bij deze stellen we graag aan u voor: ons 1e klas eenden dons dekbed, de Timalux Bronze. Dit eendendons gevulde dekbed is volledig atelier gemaakt en dat ziet u aan de afwerking van dit prachtige dekbed. Het voelt zeer soepel aan en de luxe straalt ervan af. De dons is diervriendelijk gewonnen en dus niet van levende pluk! Een dekbed gevuld met eendendons heeft een wat kleinere dons vlok en heeft daarmee een gemiddeld volume. Het is voornamelijk een geschikte dons vulling voor mensen die het gemiddeld of snel warm hebben

Dit handgemaakt eendendons dekbed is verkrijgbaar in 3 varianten:

- 4 seizoenen Bronze dekbed

Het Bronze 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen, een zomer en een herfstdeel dan dmv van knopen aan elkaar gemaakt kan worden en zo een heerlijk warm winterdekbed vormen. Zo bent u dus het hele jaar, ieder seizoen, voorzien van het meest ideale dekbed. Het herfst deel is in grote vlakken gestikt en het zomerdeel in kleine vlakken.

- Enkel Bronze dekbed

Deze Bronze variant bestaat uit 1 deel en is dikker gevuld dan het herfst deel van de 4 seizoenen variant. Dit maakt het een geschikt dekbed voor een groot gedeelte van het jaar. Het enkele Bronze eenden dons dekbed is in grote vlakken gestikt. 

- Bronze Zomerdekbed

Het Bronze eendendons zomerdekbed is een licht gevuld dekbed, gestikt in kleine vlakken zodat er minder warmte vastgehouden wordt. Eendendons is een ideale vulling voor een zomerdekbed omdat het goed ventileert en door de kleine dons vlok niet teveel warmte vast houdt. Dit dons zomerdekbed in in kleine vlakken gestikt. 

Het Timalux Bronze dons dekbed is gevuld met 100% Eendendons. Er zijn dus geen veren toegevoegd en dit maakt dit dekbed zeer soepel, licht en comfortabel.

 

De specificatie’s van het Bronze dekbed zijn:% eendendons dekbed zijn:

 • Vulkracht 180 MM, het laagste is 70 en het hoogst haalbare 220. Dit dekbed is dus gevuld met een dons van zeer hoge kwaliteit en daardoor heeft het dekbed veel volume.
 • De katoenen soft tijk heeft een waarde van 135 NM. De tijk is gemaakt van zeer dicht geweven, zacht katoen en voelt zeer soepel en zacht aan.
 • Het dekbed is wasbaar tot 60 graden en mag in de droger
 • Diervriendelijk verkregen dons
 • Cassette gestikt, met openstaande schotjes voor optimale ontplooiing van de dons

Alle Timalux dons dekbedden zijn anti allergisch en hebben allen het Nomite label. Daarmee zijn deze dons dekbedden ook geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Daarnaast hebben de dekbedden ook het Ökotex label dat aangeeft dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt tijdens het produceren van deze dekbedden.

 

Timalux, dekbedden van hoge kwaliteit maar wel goed betaalbaar voor iedereen.

9,3

 • Een dekbed koop je bij Timalux omdat wij dé dekbedden specialist zijn waar kwaliteit betaalbaar is! Timalux biedt een selectie top dekbedden aan waar uw slaapcomfort écht door verhoogd wordt. Genieten van een goede nachtrust voor een redelijke prijs.

 • Al onze dekbedden zijn voorzien van de meest belangrijke keurmerken zoals Ökotex, Nomite® en Downafresh® . Zo bent u verzekerd dekbedden en dekbedovertrekken die veilig zijn voor mens en milieu, anti allergisch zijn en of gevuld met verantwoordelijk gewonnen dons.

 • Onze focus ligt erop om geen enorm aanbod aan dekbedden aan te bieden, maar een strenge en doordachte selectie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze dekbedden gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, samengesteld door de vakspecialist.

 • Onze Timalux dons en Natuur Tencel® en kameelhaar dekbedden zijn het resultaat van een samenwerking met echte vakmensen die jarenlange kennis op slaapgebied combineren met de mooiste materialen. Onze keuze is om deze dekbedden aan te bieden voor de meest redelijke prijs!

 • Keurmerken zoals Nomite en Okotex

 • Natuurlijke vullingen ruimschoots beschikbaar

 • Advies via de Chat, Telefoon en Mail

 • Gratis verzenden vanaf 39,95, anders slechts 2,95

 • Wij zijn de absolute Dons-Specialist van Nederland