Over Timalux

Welkom bij Timalux

Timalux is dé online boetiek voor uw slaapcomfort. Het is een webshop waar u ongedwongen rond kunt neuzen en de mensen ‘achter de balie’ alle ins en outs van de producten kennen. Met ons eigenzinnige assortiment, heldere informatie en eigentijdse service dragen we zorg voor uw welverdiende nachtrust

Nadat ik een aantal jaren www.timalux.nl heb gerund naast een fulltime baan is het nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een vast team, een eigen magazijn, een fotostudio en een mooi kantoor in Beek Gelderland. Timalux biedt een geselecteerd aanbod in dekbedden en bed textiel en is vooral specialist op het gebied van eenden en ganzendons gevulde dekbedden, zowel in enkele, zomerdekbedden en 4 seizoenen varianten. 

Geheel nieuw is onze eigen Timalux dons dekbedden lijn, een eigen lijn dekbedden bestaande uit zomer, enkel en 4 seizoenen dekbedden geproduceerd onder ons eigen label. Deze kwaliteits dekbedden en kussens worden met de hand gemaakt in een atelier in Duitsland en Nederland en zijn gevuld met dons uit oa Polen en andere gebieden in Europa. De dons is diervriendelijk gewonnen en is absoluut niet van levende pluk en de dekbedden en kussens zijn met grote zorg gemaakt en keurig afgewerkt. We zijn erg trots deze prachtige dekbedden en kussens en bieden deze voor een zeer redelijke prijs aan en daar draait Timalux ook om, betaalbare luxe!

Daarnaast hebben we een Nature dekbedden en kussen assortiment. Beddengoed gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals kameelhaar, Tencel® en Merino wol. Ook deze producten worden met de hand gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste materialen om een zo comfortabel mogelijke nacht rust te beiden.

Timalux is bereikbaar, klantgericht en biedt kwaliteit aan voor eerlijke prijzen. Bij ons geen massa aanbod, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment met zeker alsnog genoeg keuze voor iedereen. U kunt veilig bij ons betalen per Ideal, Mr Cash, Pay Pal, Klarna of met Creditcard. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk en scoren een 9.2 op de onafhankelijke review site van Kiyoh!

Met vriendelijke groet,

Martina

Heeft u vragen over Timalux? Stel ze via de Live Chat, stuur een email naar info@timalux.nl of bel naar 0314-763458

 

Meer over onze nieuwe start, lees het hier...

 

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina's:

 

Begrippenlijst | Soorten vulling | Blog | Algemene voorwaarden | Verzenden & betalen

 

Timalux, dekbedden van hoge kwaliteit maar wel goed betaalbaar voor iedereen.

9,3

  • Een dekbed koop je bij Timalux omdat wij dé dekbedden specialist zijn waar kwaliteit betaalbaar is! Timalux biedt een selectie top dekbedden aan waar uw slaapcomfort écht door verhoogd wordt. Genieten van een goede nachtrust voor een redelijke prijs.

  • Al onze dekbedden zijn voorzien van de meest belangrijke keurmerken zoals Ökotex, Nomite® en Downafresh® . Zo bent u verzekerd dekbedden en dekbedovertrekken die veilig zijn voor mens en milieu, anti allergisch zijn en of gevuld met verantwoordelijk gewonnen dons.

  • Onze focus ligt erop om geen enorm aanbod aan dekbedden aan te bieden, maar een strenge en doordachte selectie. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze dekbedden gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, samengesteld door de vakspecialist.

  • Onze Timalux dons en Natuur Tencel® en kameelhaar dekbedden zijn het resultaat van een samenwerking met echte vakmensen die jarenlange kennis op slaapgebied combineren met de mooiste materialen. Onze keuze is om deze dekbedden aan te bieden voor de meest redelijke prijs!

  • Keurmerken zoals Nomite en Okotex

  • Natuurlijke vullingen ruimschoots beschikbaar

  • Advies via de Chat, Telefoon en Mail

  • Gratis verzenden vanaf 39,95, anders slechts 2,95

  • Wij zijn de absolute Dons-Specialist van Nederland