Over Timalux

Welkom bij Timalux

Timalux is dé online boetiek voor uw slaapcomfort. Het is een webshop waar je ongedwongen rond kunt neuzen en de mensen ‘achter de balie’ alle ins en outs van de producten kennen. Met ons eigenzinnige assortiment, heldere informatie en eigentijdse service dragen we zorg voor jouw welverdiende nachtrust.

Nadat ik een aantal jaren www.timalux.nl heb gerund naast een fulltime baan is het nu uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met een vast team, een eigen magazijn, een fotostudio en een mooi kantoor in Beek Gelderland. Timalux biedt een geselecteerd aanbod in dekbedden en bed textiel en is vooral specialist op het gebied van eenden en ganzendons gevulde dekbedden, zowel in enkele, zomerdekbedden en 4 seizoenen varianten. 

Geheel nieuw is onze eigen Timalux dons dekbedden lijn, een eigen lijn dekbedden bestaande uit zomer, enkel en 4 seizoenen dekbedden geproduceerd onder ons eigen label. Deze kwaliteits dekbedden en kussens worden met de hand gemaakt in een atelier in Duitsland en Nederland en zijn gevuld met dons uit o.a. Polen en andere gebieden in Europa. De dons is diervriendelijk gewonnen en is absoluut niet van levende pluk en de dekbedden. De dons kussens zijn met grote zorg gemaakt en keurig afgewerkt. We zijn erg trots deze prachtige dekbedden en kussens en bieden deze voor een zeer redelijke prijs aan en daar draait Timalux ook om, betaalbare luxe!

Daarnaast hebben we natuur dekbedden en kussens in ons assortiment. Beddengoed gemaakt van 100% natuurlijke materialen zoals kameelhaar, Tencel® en Alpaca wol. Ook deze producten worden met de hand gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van de allerbeste materialen om een zo comfortabel mogelijke nachtrust te beiden.

Timalux is bereikbaar, klantgericht en biedt kwaliteit aan voor eerlijke prijzen. Bij ons geen massa aanbod, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment met zeker alsnog genoeg keuze voor iedereen. Je kunt veilig bij ons betalen per Ideal, Mr Cash, Pay Pal, Klarna of met Creditcard. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk en scoren een 9.2 op de onafhankelijke review site van Kiyoh!

Met vriendelijke groet,

Martina

Heb je vragen over Timalux? Stel ze via de Live Chat, stuur een email naar info@timalux.nl of bel naar 0314-763458 

Meer over onze nieuwe start, lees het hier...

 

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina's:

 

Begrippenlijst | Soorten vulling | Blog | Algemene voorwaarden | Verzenden & betalen