keuzewijzer-dekbedden – Timalux

✔ Gratis verzending vanaf €39,95

✔ 10 jaar expert in bedtextiel

✔ Voor 16:00 besteld morgen in huis

✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

✔ 3 jaar garantie

De Timalux Keuzewijzer voor dekbedden1. Welk advies geldt voor u?

Geef hier aan welke eigenschap bij u het meest van toepassing is. Heeft u het bijvoorbeeld snel warm of juist koud? Of transpireert u snel? En vindt u een licht dekbed zoals een dons dekbed of juist een steviger dekbed zoals katoen of wol een prettig? U kunt later, in de filters bij de producten, evt nog een aanvullende eigenschap kiezen.

2. Welk kenmerk vindt u belangrijk?

Kies hier welke eigenschap van de dekbedvulling u het meest belangrijk vindt. Slaapt u graag een dekbed van 100% natuurlijke materialen of moet het in eerste plaats wasbaar zijn? Of is het meest van belang dat het dekbed anti allergisch is? Zijn alle kenmerken van belang kies dan voor ‘ alle kenmerken zijn prima’.

3. Welke vulling heeft uw voorkeur?

Slaapt u graag onder een licht en ventilerend dons dekbed of kiest u voor de behaaglijke warmte van wol of katoen? Tencel® is een goede keuze bij transpireren en houdt de lichaamstemperatuur optimaal op peil. Geef hier aan of er een specifieke vulling is waar uw voorkeur naar uit gaat. Wilt u alle soorten vullingen zien, of heeft u ( nog ) geen voorkeur voor een soort vullingen kies dan voor ‘ alle vullingen zijn prima’. U kunt eventueel later nog filteren wat vulling betreft.

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht