herfst – Timalux

✔ Gratis thuis vanaf €39,95 in NL & BE

✔ Expert in bedtextiel en Dons Specialist

✔ Voor 16:00 besteld morgen in huis

✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

✔ Minimaal 3 jaar garantie

Een heerlijk warm dekbed

Een heerlijk warm dekbed

De herfst is er weer! Lekker op de bank met een dekentje en een kaarsje aan, heerlijk knus. Daarna naar bed onder je lekker warme herfst dekbed. Kies je voor een enkel dekbed of een 4 seizoenend dekbed? En welke vulling past het beste? Allemaal vragen waar we bij Timalux graag bij helpen. Wij bieden dekbedden in allerlei prijsklasse zodat er voor ieder budget een prettig dekbed aangeschaft kan worden. We hanteren eerlijke prijzen en proberen de nbest mogelijke service te bieden. Timalux heeft het web winkel keurmerk en biedt alle standaard betaal mogelijkheden. Zo kunt u veilig en snel bij ons u neiwue dekbed aanschaffen. Nog vragen? Wij helpen u graag via onze Live Chat op onze webshop!

Timalux herfst 1

4 seizoenen of enkel dekbed

Timalux herfst 1

De meeste mensen kiezen bij de aanschaf van een neiwue dekebd voor een 4 seizoenen variant. Deze type dekbedden bestaan uit 2 dekedden, een herfst en een zomerdeel die aan elkaar te maken zijn dmv knopen of druk knopen en zo samen een heerlijk warm winter dekbed vormen. Zo is ieder seizoen het juiste dekbed voorhanden en kiest u zelf wanneer u van dekbed wisselt. Een enkel dekbed geniet voor velen de voorkeur door het feit dat er geen 2 dekbedden aan elkaar zitten. Dit geeft minder schuif gevoeligheid, maar bepekt het gebruik natuurlijk wel tot de koudere nachten. Is de slaapkamer doorgaans warmer dan volstaat een enkel dekbed vaak ook in de winter en kan afgewisseld worden met een los zomer dekbed.Welk type vulling moet ik nemen?

Deze vraag horen we vaak en is moeilijk te beantwoorden om het zo persoonlijk is. Gaat de voorkeur uit naar een zeer licht en vol dekbed dan is een dons dekbed van goede kwaliteit aan te raden. Graag een wat meer stevige vulling dat is katoen of wol zeer geschikt. Heeft u last van transpireren dat biedt een dekbed met Tencel® de uitkomst, deze vezel kan de lichaamstemperatuur op peil houden. Last van allergien of wilt u het dekbed vaak kunnen wassen? Kies dan voor een synthetische vulling. Deze zijn vaak op hoge temperatuur wasbaar en zijn anti allergisch. De vraag is dus maar net welke eigenschappen u belangrijk vindt en zo kunt u uit bij het meest geschikte dekbed. Advies nodig? We helpen graag.

Timalux herfst 1

Wat onze klanten zeggen

Texels Comfort - 4 seizoenen Dekbed

★★★★★

Super fijn dekbed, kraakvrij tijk. Zoals we gewend zijn van schapenwol heerlijk ademend. Verschil is zo groot ten opzichte van een synthetisch dekbed. Nooit meer anders. Top levering bij Timalux!

Renate B. op 29 mei 2018

Frankenstolz - 4 seizoenen dekbed - African Cotton

★★★★★

Snelle en goede service van Timalux. Het 4 Seizoenen dekbed beantwoord aan al onze verwachtingen. Bovendien is het een fijn gevoel dat er geen dierenleed of milieuvervuiling aan te pas komt.

Leonor F. op 5 maart 2018

Timalux Gold - 100% 1e klas Ganzen Dons

★★★★★

Wat een mooie 4 seizoenen dekbedden! Heerlijk warm en heel netjes gemaakt. Hier zullen we jaren plezier van hebben!

Désirée E. op 17 juni 2018

Timalux Bronze - 100% 1A Eendendons

★★★★★

Dit dekbed ligt heerlijk zacht. Zomer- en herfstdeel samen is wel behoorlijk warm, maar voor koude winternachten is het prima.

Justin M. op 07 feb 2018


Herfst bestsellers

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht