Dons dekbed Specialist

Slapen onder een wolk

Op zoek naar een echt goed dons dekbed? Timalux helpt u graag een keuze maken uit onze ruime selectie eendendons en ganzendons dekbedden. 4 seizoenen dekbed, winter dekbed of zomerdekbed. Betaalbaar, verantwoord en comfortabel. Al onze dons is verantwoord gewonnen en de dons dekbedden zijn voorzien van Nomite® en Ökotex® label.

Graag persoonlijk advies van onze dons dekbedden specialist? Bel, chat of mail met ons!

Dons Specialist

Timalux , Dons dekbedden specialist

Een donzen dekbed is nog altijd zeer populair, en terecht! U bent op zoek naar een comfortabel dons dekbed en dan graag van een betrouwbare leverancier die al een selectie heeft gemaakt zodat u verzekerd bent van kwaliteit. Timalux heeft hét dons dekbed voor u! Timalux kiest bewust voor het gebruik van verantwoord gewonnen dons met een minimale kwaliteit waarde ( MM ) van 180 tot bijna de maximale waarde van 220 MM. Ook hebben al onze dons dekbedden een katoenen tijk die zijn voorzien van het Nomite® keurmerk dat garandeert dat deze dekbedden anti huisstofmijt zijn. Kortom, voor een comfortbel én verantwoord eendendons of ganzendons dekbed bent u bij Timalux aan het juiste (web) adres!

Waarom een dons dekbed kopen bij Timalux?

Wij hebben al voor u geselecteerd!

Al onze dekbedden voldoen aan minimale waarde van 180 MM, hebben verantwoord gewonnen dons en zijn gemaakt in Nederland of Duitsland.

Welk dons dekbed is het beste voor u? Laat ons adviseren

Wij weten alles van onze dons dekbedden en kunnen helpen bij het kiezen van het beste dons dekbed. Bel, chat of mail ons!

Verantwoord gewonnen dons

Timalux hecht waarde aan luxe en comfort, maar absoluut ook aan dierwelzijn. Onze dons vullingen zijn NIET van levende pluk.

De beste prijs/ kwaliteit verhouding

Onze dons dekbedden zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit, ze hebben ook nog eens de beste prijs!

  • Timalux , Dons dekbedden specialist

    Bent u op naar zoek naar een echt goed dons dekbed? En dan graag van een betrouwbare leverancier die al een selectie heeft gemaakt zodat u verzekerd bent van kwaliteit? Timalux heeft hét dons dekbed voor u! Timalux kiest bewust voor het gebruik van verantwoord gewonnen dons met een minimale kwaliteit waarde ( MM ) van 180 tot bijna de maximale waarde van 220 MM. Ook hebben al onze dons dekbedden een katoenen tijk die zijn voorzien van het Nomite® keurmerk dat garandeert dat deze dekbedden anti huisstofmijt zijn. Kortom, voor een comfortbel én verantwoord eendendons of ganzendons dekbed bent u bij Timalux aan het juiste (web) adres!

  • Ganzendons of eendendons dekbed?

    Dat is een veelgestelde vraag. Er zit nogal wat prijsverschil tussen een dekbed gevuld met ganzendons of eendendons. Nu is het ook zo dat ganzendons dekbed over het algemeen ook meer comfort biedt dan eendendons, maar het zijn vooral persoonlijke voorkeuren die maken of de ene of de anders soort dons geschikt is. Ganzendons is groter dan eendendons en dat maakt dat ganzendons meer lucht kan vasthouden waardoor het warmer is, maar het ventileert ook beter. Heb je dus snel last van transpireren dan is ganzendons meer geschikt en heb je het erg snel koud dan zou eendendons meer geschikt kunnen zijn vanwege de snelle warmte opbouw onder deze dekbedden. Let op, houdt wel het percentage, de vulkracht én het vulgewicht in de gaten, deze waarden bepalen uiteindelijk hoe een dekbed zal bevallen.

  • Hoe kies je nou het beste dons dekbed?

    Hoe kies je nou het beste dons dekbed? Zoveel aanbod, u ziet door de bomen het bos niet meer… het maakt het er ook niet makkelijker op dat de informatie lang niet bij iedereen duidelijk vermeldt wordt. Timalux is wat dat betreft wel duidelijk zodat u makkelijker kunt kiezen welk dons dekbed het beste bij u past. Een goed dons dekbed is kostbaar, de prijs geeft dus al een indicatie van de kwaliteit. Daarnaast zijn MM en NM waarden die onafhankelijk getest worden en geven de kwaliteit van de dons en de tijk stof aan. Alle dons dekbedden bij Timalux hebben verantwoord gewonnen dons, zijn anti allergisch, wasbaar en gemaakt in Duitsland of Nederland. Zo hebben we al een hoop uitzoek werk van u overgenomen en hoeft u alleen nog maar te kiezen welke dons het beste bij u past. Hulp daarbij nodig? Bel ons op 0314-763458 voor persoonlijk advies.