Welk Polydaun dekbed voor mijn kind?

Welk Polydaun dekbed voor mijn kind?

Welk Polydaun dekbed voor mijn kind?

Voor kinderen is het extra belangrijk dat ze een dekbed hebben dat anti allergisch is omdat kinderen vaak gevoelig zijn voor huisstof mijt. Tevens moet het dekbed makkelijk machine wasbaar zijn en moet het in de droger kunnen. Polydaun heeft deze dekbedden speciaal het ledikant  en voor jonge kinderen vanaf 2 jaar ontwikkeld in de maten 140 x 200 cm, 100 x 135cm en 120 x 150cm.

De dekbedden die Polydaun aanbiedt zijn;  het Charley starters pakket, Pimpernel en het Joepi dekbed.

  • Joepi kinder dekbed, 4 seizoenen en Enkel

Maten 100 x 135 cm  en 120 x 150 cm

Het Joepi dekbed is een 4 seizoenen dekbed en een enkel dekbed verkrijgbaar. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit 3 delen, een zomer een voor/najaars deel dat je in de winter met drukknopen aan elkaar kunt maken. Zo heb je voor ieder seizoen een geschikt dekbed en heeft je kind het nooit te warm of te koud. Joepi is er ook in enkele variant dat bestaat uit 1 deel.

De vulling is een synthetische, anti allergische vulling die erg licht is en behandel is met Tripleguard ® waardoor er geen bacteriën en schimmels kunnen nestel ion het dekbed. De tijk is van fijn geweven katoen en is ademend en vocht regulerend.

  • Pimpernel Dekbed, 4 seizoenen en Enkel

Maten 100 x 135 cm en 120 x 150 cm

Het Polydaun Pimpernel dekbed is een uitgekiend kinder dekbed dat gevuld is met 3D Polarsoft Plus, een dekbedvulling van zeer hoge kwaliteit.  Het is licht als lente wolk en zorgt voor een optimaal vocht en temperatuur regulatie waardoor het nooit te warm of te koud aanvoelt.

Pimpernel is verkrijgbaar in een enkel en een 4 seizoenen dekbed. Het enkele dekbed bestaat uit 1 deel en is geschikt voor het grootste deel van het jaar. In de 4 seizoenen variant heb je een zomer en een voor/najaars deel, samen het winter dekbed waardoor je altijd het juiste dekbed hebt, hele jaar door.

  • Charley Starters set, Hoofdkussen, 4 seizoenen dekbed en een verrassing

Op een gegeven moment wordt je kind te groot voor een peuter bed en dan krijgt het een echt groot bed en daar hoort een nieuwe beddengoed bij! De Charley starters set bestaat uit een 4 seizoenen dekbed in de maat 140 x 200 cm en een kinder hoofdkussen, maat 55 x 65 cm.

De vulling bestaat uit ISOCRAFT® een zeer lichte en veerkrachtige vulling die anti allergisch is en extra makkelijk wasbaar. De tijk is van PE Microvezel dat goed vocht opneemt, zacht en comfortabel aanvoelt.

Terug naar blog