Welk dekbed zweet niet? Dekbed tegen transpireren – Timalux

✔ Gratis verzending vanaf €39,95

✔ 10 jaar expert in bedtextiel

✔ Voor 16:00 besteld morgen in huis

✔ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

✔ 3 jaar garantie

Tencel dekbed bij transpireren

Veel mensen hebben last van nachtelijk transpireren. Een dekbed dat het zweten aanzienlijk kan verlichten is een dekbed gevuld met een lyocell vulling of tijk, oftewel Tencel®. De lyocell vezel, ook wel bekend onder de merknamen Tencel® en Treecell®, combineert optimale isolatie met sterkte vocht regulerende eigenschappen.tencel dekbedden

Mensen die last hebben van transpireren tijdens de nacht en het redelijk snel warm hebben raden we het Frankenstolz African Cotton dekbed aan. Dit dekbed is er in een enkel dekbed, 4-seizoenen dekbed en een extra dunne zomerdekbed. Het dekbed is gevuld met 100% lyocell vezel, dus Tencel®., en heeft een tijk van Afrikaans biologisch katoen. Het katoen van deze tijk is op een duurzame en verantwoorde manier geteeld. 

Juist de combinatie van deze vulling en tijk zorgen bij het Frankenstolz  African Cotton dekbed voor een zeer goede vocht en temperatuur regulatie. Tencel ® zorgt dat het transpiratie vocht snel naar de oppervlakte wordt getransporteerd en daardoor blijft het dekbed droog aanvoelen en ontstaat er geen klam slaapklimaat. De lichaamstemperatuur blijft beter op peil en het doorslapen wordt hierdoor bevorderd. Het African Cotton Tencel dekbed is een geheel natuurlijk dekbed van zeer hoge kwaliteit. 

Bekijk hier de Frankenstolz African Cotton dekbedden

 

 

Een ander dekbed dat goed werkt bij transpireren is het  Polydaun Lotus dekbed, maar wel geschikt is voor mensen die het wat sneller koud hebben. Dit dekbed is gevuld met een speciale synthetische Polarsoft® vulling, welke op een prettige manier warmte vasthoudt en het overschot aan warmte snel afgeeft. Bij dit dekbed is de tijk van lyocell vezel gemaakt en deze tijk heeft de naam Treecell ® Ook dit dekbed heeft dus goede warmte- en vocht regulerende eigenschappen. De synthetische vulling zorgt ervoor dat het vocht snel naar de tijk wordt getransporteerd en de lyocell tijk houdt het vocht niet vast, maar geeft dit af aan de omgeving waardoor er tevens een droog slaap klimaat heerst. Heb je wel last van transpireren, maar heb je het niet heel snel warm, dan is het Polydaun Lotus dekbed zeer geschikt. Dit dekbed is verkrijgbaar in een enkele en 4 seizoenen variant en er is tevens een hoofdkussen verkrijgbaar

Bekijk hier het Polydaun Lotus assortiment ( 4 seizoenen, enkel en hoofdkussen ) 

Bent u op zoek naar uitgebreid advies? Maak dan gebruik van onze live-chat. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Timalux is al meer dan 10 online en heeft het Webshop Keurmerk. 

 

 


Oudere blogs Nieuwere blogs

Sale

Niet beschikbaar

Uitverkocht