Timalux is aangesloten bij Webwinkel Keurmerk

Tijdelijk vanaf €199 10% Korting! Nog €199.00 te gaan...

✔ Gratis thuis vanaf €39,95 in NL & BE

✔ Expert in bedtextiel en Dons Specialist

✔ Ma-Vrij voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden

✔ Minimaal 3 jaar garantie

TImalux is betrouwbaar en servicegericht!


Het aantal webshops is de laatste jaren explosief gestegen. Maar hoe weet u of de webshop waar u iets wilt bestellen, betrouwbaar is? Ondanks dat TImalux al meer dan 10 jaar bestaat, krijgen we soms toch nog vragen over de betrouwbaarheid van onze online shop. In deze blog zullen we dat ophelderen!

 Om te beginnen voldoen wij aan het Webwinkel Keurmerk. Dit keurmerk wordt enkel toegekend aan webshops die aan bepaalde eisen voldoen. Klanten weten hierdoor dat ze veilig kunnen betalen en hun privacy gewaarborgd is. Webwinkels die aan dit keurmerk voldoen zijn verplicht de voorwaarden na te leven. Deze zijn opgenomen in onze algemene voorwaarden.

 

Daarnaast vinden wij het belangrijk onze klanten goed te informeren. Niet alleen over onze producten. We schrijven vaak blogs over de verschillende type producten en soorten materialen. Verder hebben onze klanten altijd de mogelijkheid om informatie op te vragen via de mail, telefonisch over door middel van onze live chat.

 

Eerlijkheid duurt het langst en daarom zult u ons niet betrappen op 'mooie praatjes' en loze beloftes. We staan achter onze producten en weten waar we over praten.  Zoekt u een prettig dekbed, een goed hoofdkussen of een prachtig dekbedovertrek, wij helpen u bij uw keuze!

 

Nog niet overtuigd? Lees dan zeker ook de product reviews op de productpagina's. Ervaringen van andere klanten zeggen immers veel over de shop en producten!

 

Timalux BV

Gratis Verzending vanaf € 39,95     Anders slechts € 2,95

Op werkdagen voor 16.00 besteld is morgen in huis!

Populaire Blogs

Dekbed met Kameelhaar

Dekbed met Kameelhaar

Timalux Kameelhaar dekbedden! Het klinkt voor de meeste mensen vreemd, een dekbed met kameelhaar… Maar na enige uitleg is deze...

Welk dekbed tijdens de overgang?

Welk dekbed tijdens de overgang?

Dekbed voor tijdens de overgang De overgang, voor bijna alle vrouwen een onvermijdelijke periode in het leven. Niet de meest...

Flanellen Dekbedovertrek = Warm slapen in de winter

Flanellen Dekbedovertrek = Warm slapen in de winter

Flanellen dekbedovertrek bij Timalux De korte, koude winter dagen zijn weer in zicht. De temperaturen gaan weer omlaag, maar met...