Timalux Dons hoofdkussens

Timalux Dons hoofdkussens

Op zoek naar een donzen hoofdkussen van hoge kwaliteit en met
diervriendelijk gewonnen dons? 

Timalux heeft 3 soorten hoofdkussens van dons. Deze kussens zijn handgemaakt in ons donsatelier in Nederland. De dons is niet van levende pluk en is op een diervriendelijke manier verkregen. 
Onze dons hoofdkussens zijn verkrijgbaar in een ganzendons vulling (Gold), een 3 kamer dons kussen (Silver) en een steviger dons kussen met een hoger aandeel veren in de kern (Bronze). 
 • Gold 90% Dons is een hoofdkussen gevuld met 90% ganzendons. De vulling bestaat uit 500,600 of 700 gram ganzendons. Het 500 gram kussen (zacht) is geschikt voor buikslapers. Het 600 gram kussen (medium) is geschikt voor rug- en zijslapers. Dit geldt ook voor het 700 gram kussen (stevig).
90% ganzendonzen hoofdkussen
 • Silver Dons – 3 kamer Dons is een hoofdkussen gevuld met landdons. Landdons is een mix van gans- en eendendons van hoge kwaliteit voor de ideale mix van comfort en stevigheid. De middelste kamer bevat het hoogste aandeel veren (650 gram) voor een stevige basis en de buitenste 2 kamers (110 gram 90% ganzendons) bevatten enkel donsvlokjes zodat het kussen zacht ligt en veel comfort biedt. Het 3 kamer dons kussen is geschikt voor rug- en zijslapers.
Timalux Silver 3 kamer dons kussen
 • Bronze 35% Dons is een hoofdkussen gevuld met 800 gram landdons en veren. Door het hoge aantal veren in dit kussen is het steviger dan een hoofdkussen met een hoger aandeel dons. De toegevoegde dons geeft optimale souplesse en comfort. Dit type kussen is geschikt voor rug- en zijslapers. 

Timalux Bronze dons veren kussen
  Timalux Dons hoofdkussens:
  3 jaar garantie op fabrieksfouten
  Hand gemaakt door Dons atelier Nederland
  Diervriendelijk verkregen
  Tijk 100% sterk en zacht Katoen 
  Anti allergisch Nomite® en Ökotex® keurmerk
    
    
   timalux.nl
   Vragen? Stel ze direct via onze Live Chat functie!
    
   Bij Timalux geldt gratis verzending vanaf €39,95! Vragen? Stel ze per mail info@timalux.nl of via onze Live chat op de website.
   Terug naar blog