Timalux Bronze Dons dekbed, 100% Eenden dons

Timalux Bronze Dons dekbed, 100% Eenden dons

Timalux Dons Bronze Dekbed

Timalux Bronze Dons dekbed met 100% Eenden Dons

Bij deze stellen we graag aan u voor: ons 1e klas eenden dons dekbed, de Timalux Bronze. Dit eendendons gevulde dekbed is volledig atelier, hand gemaakt en dat ziet u aan de afwerking van dit prachtige dekbed. Het voelt zeer soepel aan en de luxe straalt ervan af. De dons is diervriendelijk gewonnen en dus niet van levende pluk!


Dit handgemaakt eendendons dekbed is verkrijgbaar in 3 varianten:


Het 4 seizoenen dekbed

Het Timalux  Bronze 4 seizoenen dekbed bestaat uit 2 delen, een zomer en een herfstdeel dan dmv van knopen aan elkaar gemaakt kan worden en zo een heerlijk warm winterdekbed vormen. Zo bent u dus het hele jaar, ieder seizoen, voorzien van het meest ideale dekbed.


Het Enkel dekbed

Deze Timalux Bronze variant bestaat uit 1 deel en is dikker gevuld dan het herfst deel van de 4 seizoenen variant. Dit maakt het een geschikt dekbed voor een groot gedeelte van het jaar.


Het Zomerdekbed

Het Bronze zomerdekbed is een licht gevuld dekbed, gestikt in kleine vlakken zodat er minder warmte vastgehouden wordt. Eendendons is een ideale vulling voor een zomerdekbed omdat het goed ventileert en door de kleine dons vlok niet teveel warmte vast houdt.

Het Timalux Bronze dons dekbed is gevuld met 100% Eendendons. Er zijn dus geen veren toegevoegd en dit maakt dit dekbed zeer soepel, licht en comfortabel.

 

Beste Kwaliteit voor een eerlijke prijs


De specificatie’s van het Bronze dekbed zijn:


  • Vul kracht 180 MM (   Klasse Zeer Goed ) het laagste is 70 en het hoogst haalbare 220. Dit dekbed is dus gevuld met een dons van zeer hoge kwaliteit en daardoor heeft het dekbed veel volume.
  • De katoenen soft tijk heeft een waarde van 135 NM. De tijk is gemaakt van zeer dicht geweven, zacht katoen en voelt zeer soepel en zacht aan.
  • Het dekbed is wasbaar tot 60 graden en mag in de droger
  • Diervriendelijk verkregen dons

Alle Timalux dons dekbedden zijn anti allergisch en hebben allen het Nomite®  label. Daarmee zijn deze dons dekbedden ook geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie. Daarnaast hebben de dekbedden ook het Ökotex® label dat aangeeft dat er geen schadelijke stoffen zijn gebruikt tijdens het produceren van deze dekbedden.

 www.timalux.nl

www.timalux.nl

Heeft u nog vragen of graag advies op maat? Stel uw vragen direct via de Live Chat op de website of mail naar info@timalux.nl 

Terug naar blog