Primaviera de Luxe dekbedovertrek van Katoen/Satijn

Primaviera de Luxe dekbedovertrek van Katoen/Satijn

Haal de luxe van een hotel naar de slaapkamer!

Bij Timalux hebben we een groot assortiment van Primaviera de Luxe dekbedovertrekken. De overtrekken zijn gemaakt van zware kwaliteit katoen/satijn 210 THD of Twill katoen. Katoen/satijn stof bestaat uit 100% katoen, verwerkt in een speciale satijn binding, waardoor de stof satijn een chique glans krijgt. Katoen/satijn is een erg soepele stof en heeft zeer goede ademende en ventilerende eigenschappen. Twill katoen is zacht en sterk en heeft een intense kleur.

Deze luxe dekbedovertrekken zijn wasbaar tot maximaal 60º en zijn geschikt voor de droger. Ook hebben ze het keurmerk Öekotex ® dat aangeeft dat deze producten geen schadelijke stoffen voor mens en milieu bevatten. 

 

hotel linnen katoen/satijn dekbedovertrek grijs

Het assortiment Primaviera de Luxe dekbedovertrekken bij Timalux:

  • Primaviera Leoni Grijs: Prachtig dekbedovertrek, zeer soepel en met een subtiel printje in de stof. verkrijgbaar in grijs en in creme.
  • Primaviera Milla Taupe: Heeft een licht grijze/ blauwe kleur met een stijlvolle print. Dit overtrek geeft een wat klassieke uitstraling.
  • Primaviera Beautiful: Heel mooi dekbedovertrek, gemaakt vanTwill katoen, met een prachtige blauwe kleur. Het subtiele bloemenpatroon geeft een zeer luxe en warme uitstraling. 
  • Primaviera Cecile: Tevens een dekbedovertrek met bloemenpatroon met wat meer kleur en een paarse ondertoon. 
  • Primaviera Adrina: Heeft een witte kleur met gele zwarte en grijze strepen erop verwerkt. Een kleurrijk geheel voor in de moderne slaapkamer.
  • Primaviera Gradient:  Een neutraal en stijlvol overtrek in de kleur taupe, gemaakt van Twill katoen.
  • Primaviera Hayley: Heeft een zwarte kleur met daarop witte bloemen verwerkt. Zeer luxe en stijlvolle aanvulling voor op het bed. 
Tevens heeft Pimaviera de Hotel linnen lijn, dekbedovertrekken van katoen satijn met een subtiel streep patroon dat in de stof geweven is. De print wordt vaak in hotels gebruikt vanwege de frisse en luxe uitstraling:

 

dekbedovertrek primaviera adrina dekbedovertrek hotel linnen grijs

 

Verkrijgbare maten

De Primaviera de Luxe dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in de maten: 140 x 200/260, hierbij is een kussensloop bijgevoegd, en 2 persoons maten  200 x 200/260 en 240 x 200/260 hierbij zijn 2 kussenslopen bijgevoegd. De kussenslopen zijn in maat 60 x 70 cm. De overtrekken van Primaviera zijn allemaal 260 cm lang, Hierdoor heeft u een langere instop mogelijkheid en valt het overtrek bij een boxspring bed ooi lang over de achterkant. 

Bekijk hier het hele assortiment Primaviera de Luxe dekbedovertrekken bij Timalux

 

Meer informatie? Stel uw vragen via de live chat of mail naar info@timalux.nl
www.timalux.nl
www.timalux.nl
Terug naar blog