Beddinghouse Logo Timalux Blog

Verkrijgbaar bij Timalux; Beddinghouse dekbedovertrekken

Timalux presenteert: onze nieuwe dekbedovertrekken lijn van Beddinghouse.
Verkrijgbaar in alle gangbare maten en prachtige designs!

Beddinghouse Logo

Wat is Beddinghouse?

Beddinghouse is oorspronkelijk een Nederlandse firma die zich heeft gespecialiseerd in bed textiel. Het bedrijf is opgericht in 1978 en is ondertussen uitgegroeid tot een van de bekendste merken binnen de Benelux.

Wat vindt Beddinghouse belangrijk?

Dat alle designs ontworpen worden in een eigen ontwerpstudio is punt 1. Hier worden alle producten met passie en veel zorg samengesteld. Daarbij komt ook dat Beddinghouse garant wilt staan voor een optimale kwaliteit en comfort. Ze bieden producten aan gebaseerd op kennis, passie en vakmanschap.

De Beddinghouse collectie bij Timalux

Sinds kort zijn de prachtige designs van Beddinghouse te verkrijgen bij Timalux. Zo kunt u bij ons terecht voor een eenvoudig design, maar ook voor een prachtige print of bepaalde structuur. 

De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in katoen en in katoen/satijn. Bij een 100% katoenen dekbedovertrek hebben we te maken met de katoen vezel. Deze wordt gewonnen van de katoen plant en verweven tot garen en uiteindelijk tot bijvoorbeeld een dekbedovertrek. Katoen is een stevige maar ademende stof. Het beschikt over een vocht opnemend vermogen en is van zeer goede kwaliteit.

Bij katoen/satijn wordt met meer garen gewerkt en een andere structuur wat weving betreft. Hierdoor zal een dekbedovertrek van katoen/satijn beschikken over een mooie glans en zal hij soepeler vallen. Het behoudt zijn vocht opnemend vermogen en uitstekende kwaliteit.

Vrijwel alle dekbedovertrekken van Beddinghouse zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 140 x 200/220
  • 200 x 200/220
  • 240 x 200/220
  • 260 x 200/220

Een greep uit het assortiment 

Beddinghouse - Dekbedovertrek - Dried Flowers

Dit stijvolle en kleurrijke design is digitaal geprint. Hierdoor komen de bloemkleuren het best tot hun recht samen met de zwarte achtergrond.

Beddinghouse - Dekbedovertrek - Floreana

Floreana is een luxe dekbedovertrek gemaakt van katoen/satijn. Hij is verkrijgbaar in alle 4 de meest voorkomende maten en heeft een extra lange instopstrook. Hierdoor worden koude voeten voorkomen!

Beddinghouse - Dekbedovertrek - Sunkissed Blue

Dit prachtige blauwe dekbedovertrek is een echte eye-catcher in de slaapkamer. Door zijn sprekende kleur zal dit een ware toevoeging zijn aan de slaapkamer. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen en daarmee van erg goede kwaliteit.

Extra informatie

Alle dekbedovertrekken van Beddinghouse hebben het BCI en Ökotex® label. Hiermee geven zij aan dat het katoen op natuurlijke en eerlijke manier is gewonnen. En tevens geeft het Ökotex® kenmerk aan dat het product vrij is van giftige stoffen.
BCI KeurmerkOekotex dekbedovertrek

Bestelling en levering

Voor de dekbedovertrekken van Beddinghouse geldt; op maandag tot en met vrijdag besteld vóór 16:00 uur is dezelfde dag verzonden.

Zo kunt u extra snel genieten van een van de dekbedovertrekken van Beddinghouse.

 
Timalux
www.timalux.com
Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbed, Enkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrek, hoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en evt direct advies via onze Live Chat!
Terug naar blog