Nieuwe productlijnen van Sleeptime dekbedovertrekken!

Nieuwe productlijnen van Sleeptime dekbedovertrekken!

Nieuwe productlijnen van Sleeptime

 

In onze webshop vindt u veel dekbedovertrekken van Sleeptime. Dit merk heeft originele prints en voor iedereen wat wils. De producten zijn opgedeeld in drie categorieën, zodat de verschillen beter tot uiting komen. We leggen u graag uit wat de verschillende productlijnen van Sleeptime dekbedovertrekken inhouden.

 Kiss Me Dekbedovertrek Sleeptime Essentials

Sleeptime Essentials

Sleeptime Essentials dekbedovertrekken zijn gemaakt van micropercal.  Micropercal is een fijn geweven, synthetische stof met nagenoeg dezelfde eigenschappen als katoen. Deze overtrekken zijn zacht, kreukvrij. Bovendien komen de kleuren van de prints mooi uit op micropercal. De stof van deze dekbedhoezen voelt aan als Satijn en en het makkelijk wasbaar op 40 graden en het droogt zeer snel. 

N.B. Omdat wij ons vooral richten op natuurlijke materialen, is deze lijn binnenkort niet meer verkrijgbaar in onze webshop.

Bekijk alle Sleeptime Essentials dekbedovertrekken.

Royal Luxury Antraciet Dekbedovertrek Sleeptime Pure Cotton

Sleeptime Pure Cotton

De Pure Cotton lijn van Sleeptime dekbedovertrekken bestaat uit dekbedovertrekken van 100% katoen. Katoen is een natuurlijk materiaal dat huidvriendelijk en vocht regulerend is. Vooral mensen die het snel warm hebben en/of veel transpireren, hebben baat bij een katoenen dekbedovertrek. Katoen is wasbaar tot 40 graden en makkelijk in onderhoud. 

Bekijk alle Sleeptime Pure Cotton dekbedovertrekken.

Earth Check Dekbedovertrek Sleeptime Solid Cotton

Sleeptime Solid Cotton

Tot slot zijn er nog de dekbedovertrekken van de Solid Cotton lijn. Deze overtrekken zijn gemaakt van een gecombineerde stof van katoen en polyester. De verhouding is 80% katoen en 20% polyester. Een groot voordeel van deze combinatie is dat de stof goed vocht opneemt zoals katoen, maar minder snel kreukt door de toevoeging van het synthetische materiaal. De stof is dus iets soepeler en gladder dan de Pure Cotton lijn, maar minder glad van structuur dan de Sleeptime Essentials.

Zoals u ziet heeft elk materiaal specifieke eigenschappen. Hopelijk hebben we uw keuze wat makkelijker gemaakt met behulp van deze informatie! De overtrekken zijn doorgaans verkrijgbaar in de maten 140 x 200/220, 200 x 200/220  en 240 x 200/220 en daarmee geschikt voor dekbedden van 200 cm lang maar ook extra lange dekbedden van 220 lang!

 N.B. Omdat wij ons vooral richten op natuurlijke materialen, is deze lijn binnenkort niet meer verkrijgbaar in onze webshop.

Terug naar blog