Nieuwe Timalux Nature kussens in ons assortiment!

Nieuwe Timalux Nature kussens in ons assortiment!

Timalux heeft 3 mooie, luxe hoofdkussens toegevoegd aan het assortiment. Deze hoofdkussens zijn hebben een vulling van Tencel, Wol en Kameelhaar en hebben een tijk van 100% katoen/satijn. Timalux heeft nu een complete 'Natuur lijn' met dekbedden en kussens omdat we ervan overtuigd zijn dat  slapen onder of op natuurlijke materialen toch het meeste comfort biedt. 

timalux nature dekbedden en kussens

 

Onze handgemaakte Timalux Nature kussens:

Het Timalux Tencel® de Luxe hoofdkussen is gevuld met een wol bolletje en heeft een tijk gewatteerd met Tencel® Omdat Tencel® een zeer zachte en soepele vezel is zonder veel volume is het als kussen vulling minder geschikt. De combinatie van Merino wol bolletjes en een gewatteerde tijk met Tencel® geeft een hoofdkussen dat zeer is geschikt indien u het snel warm heeft of transpireert.  Het kussen biedt steun, maar is toch heerlijk zacht en voelt zeer luxe aan dor d edel satijnen tijk. Dit Timalux kussen is wasbaar tot 60 graden en mag in de droger. Het Timalux Tencel® hoofdkussen is geschikt voor buik, rughoofdkussen gevuld met tencel en zij slapers. De tijk bevat een rits waardoor het afneembaar is om apart te wassen, de vulling zit in een aparte ' binnenhoes'. 

 

 

 

Het Camel de Luxe is tevens gevuld met  Merino wol balletjes, maar heeft een een tijk gewatteerd met kameelhaar. Deze combinatie zorgt voor een wat steviger kussen dat zeer geschikt is voor mensen die het snel warm hebben of last hebben van transpireren. De wol is goed vocht en temperatuur regulerend en het kameelhaar geeft een groot vermogen om de lichaamstemperatuur op peil te houden. De luxe edel satijnen tijk voelt zeer zacht aan en geeft een hoge mate aan comfort. De afneembare tijk is wasbaar en mag evt in de droger op lage temperatuur.

 

 

Het Timalux Merino de Luxe kussen is gevuld met Merino bolletjes en de tijk is ook gevuld met Merino wol. Deze luxe wol soort is veerkrachtig, zacht en vocht regulerend. Het kussen is wasbaar tot 60 graden en kan in de droger. De tijk is tevens afneembaar zodat deze eventueel vaker gewassen kan worden. De tijk ,heeft een apart stik patroon wat het oppervlak wat steviger maakt en hoofdkussen merino wol de druk zo goed verdeelt. 

 

 

 

 

Timalux

Heeft u nog vragen over onze nieuwe Nature dekbedden of kussens met natuurlijke vullingen? Stel uw vragen direct via onze LIVE CHAT rechts onderin op onze website!

Timalux is al ruim 10 jaar expert op het gebied van dekbedden en hoofdkussens.Gratis verzending van af € 39,95

 

 

Terug naar blog