Nieuwe Dons Dekbedden bij Timalux!

Nieuwe Dons Dekbedden bij Timalux!

Timalux heeft 3 nieuwe dons dekbedden aan het assortiment toegevoegd:

Onze nieuwe dons dekbedden:

  • Nomite®, dit keurmerk geeft aan dat de katoenen tijk dicht geweven is en die het binnendringen van huisstofmijt tegengaat,
  • RDS, dit keurmerk betekent dat de ganzen en eenden niet onder dwang gevoederd worden en tevens niet levend geplukt worden
  • Ökotex®, dit label houdt in dat het dons dekbed milieuvriendelijk en mensvriendelijk geproduceerd is
  • Wasbaar en geschikt voor de droger
Timalux Lelie 90% Ganzendons
Het Lelie dekbed is gevuld met 90% Europese Ganzendons en 10% ganzenveertjes. Het dekbed is zeer licht en luchtig en heeft een hoge vul kracht dat een goede kwaliteit aangeeft. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% katoen/satijn met een witte satijnen bies. Het Enkel dekbed valt in warmte klasse 2, en het 4 seizoenen dekbed valt in warmte klasse 3 en 4, samen een winterdekbed klasse 1.
Timalux Dahlia 90% Eendendons
De Dahlia dekbedden zijn gevuld met 90% Europese Eendendons en 10% eenden veertjes. De tijk van de dekbedden is 100% perkal katoen met een witte satijnen bies Zeer prijs gunstig dons dekbed van goede kwaliteit!. Het Enkel dekbed valt in warmte klasse 2, en het 4 seizoenen dekbed valt in warmte klasse 3 en 4, samen een winterdekbed klasse 1.
Timalux Lotus 100% Ganzendons
En dan de topklasse, het Lotus dekbed is gevuld met 100% Europese ganzendons. De vulling bestaat disn geheel uit zachte donsvlokjes en er zijn geen veertjes toegevoegd. Met een vulkracht van 200 MM valt dit dekbed is de klasse Superieur. De tijk van de het Lotus dekbed is gemaakt van 100% katoen/satijn, fijn geweven met een witte satijnen bies. Het Enkel dekbed valt in warmte klasse 2, en het 4 seizoenen dekbed valt in warmte klasse 3 en 4, samen een winterdekbed klasse 1.
alt
Onze Timalux dons dekbedden worden geleverd in een handige draagtas. De dekbedden zijn verkrijgbaar in 1 & 2 persoons maten en tevens Lits Jumeaux maat:
  • 140 x 200   
  • 140 x 220
  • 200 x 200
  • 240 x 200
  • 240 x 220
Er geldt 5 jaar garantie op product fouten. De verzending is gratis en de levertijd is maximaal 5 werkdagen. U ontvangt de track & trace code na de mail met de melding dat uw order klaar staat voor verzending. Zo kunt u uw nieuwe dekbed volgen en weet u wanneer u er heerlijk onder kunt gaan slapen!

Timalux

www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbed, Enkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrek, hoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en evt direct advies via onze Live Chat!

Terug naar blog