Nieuw Timalux Iris Eendendons  Enkel dekbed

Nieuw Timalux Iris Eendendons Enkel dekbed

Timalux Iris Dons Dekbed

Timalux heeft een nieuwe dekbed toegevoegd aan het dons dekbedden assortiment: het Timalux Iris 90% Eenden dons Enkel dekbed.

90% Eendendons en 10% Eendenveertjes
100% Percal katoenen tijk met luxe Jaquard afwerking
Anti huisstofmijt, Nomite ®  keurmerk
Geen dons van levende pluk DIN EN12934
Timalux Iris Dons Dekbed

Dit luxe dons enkele dekbed is voorzien van een eendendons vulling van hoge kwaliteit dat bestaat uit 90% eendendons vlok, oftewel het meest zachte dons pluisje en 10% zachte veertjes. Het dekbed heeft een gemiddeld volume en valt zeer licht en soepel. De tijk is gemaakt van percal katoen en daarmee is dit dekbed puur natuur. Het katoen kan veel vocht opnemen en werkt optimaal samen met de dons. Door de natuurlijke materialen die gebruikt zijn is dit dekbed tevens geschikt voor mensen 's nachts transpireren omdat de dons vulling en het katoen goed samenwerken wat ventileren en isoleren betreft, Het houdt dus voldoende warmte vast, maar geeft teveel aan warmte ook snel aan de omgeving af. Voorwaarde is dan wel dat de omgeving niet te warm is.De eenden dons die gebruikt is voor dit Timalux Iris dekbed is verkregen uit diervriendelijke pluk. Het dekbed voldoet aan de strenge eisen van het RDS en Traumpass certificaat dat toegekend is aan dit dekbed is de dons:

- Nieuw, klasse 1
- Traceerbaar
- Absoluut schoonDaarnaast heeft  het Iris dons dekbed het Nomite ® keurmerk dat aangeeft dat dit natuurdekbed ook veilig gebruikt kan worden voor mensen met een huisstofmijt allergie. Ook is het Ökotex label toegekend, dit dekbed is huidvriendelijk en er zijn geen schadelijke stoffen aanwezig.Dit Timalux dons dekbed wordt binnen 3 werkdagen gratis thuis bezorg in een luxe draagtas.

Het Timalux Iris 90% eendendons dekbed is een enkel dekbed en verkrijgbaar in de volgende maten:140 x 200       750 gram
140 x 220       830 gram
200 x 200      1150 gram
240 x 220      1550 gramKortom, ben je op zoek naar een verantwoordt en betaalbaar Enkel dons dekbed met een lichte en comfortabele vulling dan heb je aan een Timalux Iris een goed optie gevonden! Timalux heeft een gehele dons dekbedden lijn, allen met diervriendelijk verkregen dons en Nomite ® en Ökotex label. Zowel eenden als ganzen dons in vercshillnede kwaliteit gradaties.Meer weten over de Timalux Iris of andere dons dekbedden? Stel uw vragen per mail info@timalux.nl of via de LIVE chat op onze website!

Terug naar blog