50% Korting op = op Scent of Nature Dekbedovertrekken van Biologisch Katoen

50% Korting op = op Scent of Nature Dekbedovertrekken van Biologisch Katoen

Dekbedovertrekken van biologisch katoen met prachtige prints 

Nieuw in ons assortiment: Scent of Nature dekbedovertrekken. Deze dekbedovertrekken zijn echt bijzonder. Erg fijn om te hebben, maar ook zeker leuk als geschenk! Bent u op zoek naar een luxe cadeau? De Scent of Nature dekbedovertrekken worden geleverd in een luxe verpakking. Lees meer over deze prachtige overtrekken.

Biologisch katoen

De Scent of Nature overtrekken zijn vervaardigd uit biologisch katoen. Het verschil met ‘normaal’ katoen, is dat deze katoensoort op een milieuvriendelijke manier wordt gewonnen. Dit maakt het dekbedovertrek heel natuurlijk. Het biologische katoen voelt heerlijk zacht en glad aan. Het is een fijn geweven katoensoort, wat ervoor zorgt dat de stof minder kreukt dan de reguliere katoensoorten. Bovendien is het dekbedovertrek geheel in Europa vervaardigd.

Natuurlijke prints

De Scent of Nature dekbedovertrekken zijn er in meerdere prachtige prints, met elk een eigen kleuraccent. Op die manier is er voor elke slaapkamer wel een bijpassend Scent of Nature overtrek. De prints zijn beeldschoon en zeer rustgevend. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig berg landschap met Moutains of Madagascar, waan jezelf inScent of Nature - Purple Fields of France  - Dekbedovertrek -  Biologisch Katoen een bloemenveld in Frankrijk met overtrek Purple Fields of France of ga voor een zomers gevoel met Summer Morning of Magical Waving Wheat.

 Bijpassende geur

 

Elk Scent of Nature overtrek heeft bovendien een eigen bijpassende geur. In de verpakking van het dekbedovertrek zit namelijk een geurzakje en geurspray, welke met zorg is samengesteld om de print op het dekbedovertrek nog meer tot leven te brengen. Spray voor het slapen gaan parfum over het bed en geniet van een ontspannen nachtrust.

 

Bekijk Alle Scent of nature dekbedovertrekken nu 50% korting 

op = op

 

Timalux heeft al meer dan 10 jaar alles in huis op het gebied van bedden goed en is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Bekijk ook ons ruime aanbod aan enkele en 4 seizoenen dekbedden! Heeft u vragen of wilt u advies? Stel uw vragen via de Live Chat of mail ons op info@timalux.

 

 

Terug naar blog