Nieuw bij Timalux:  Fancy Embroidery Brussel Dekkedovertrekken 100% katoen

Nieuw bij Timalux: Fancy Embroidery Brussel Dekkedovertrekken 100% katoen

Fancy embroidery is een merk met luxe en mooie dekbedovertrekken.  Deze katoenen uitvoering overtrekken van zijn goed ademend, vocht regulerend en huidvriendelijk. Doordat de overtrekken van 100% katoen zijn gemaakt zijn ze geschikt voor alle jaargetijden en tevens prettig in gebruik bij transpireren. 

Katoen

Het nieuwe Brussel dekbedovertrek in de serie van Fancy Embroidery is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor heeft het overtrek goede ventilerende en ademende eigenschappen. Deze natuurlijke stof is goed in het opnemen van vocht en heeft een temperatuur regulerend vermogen. Het voelt comfortabel aan, is wasbaar op minimaal 40 graden en is geschikt voor gebruik in alle seizoenen.

Luxe dekbedovertrek

Het dekbedovertrek heeft een luxe uitstraling en is stevig, dit komt door de goed kwaliteit. De kleuren blijven goed zichtbaar en is jarenlang bruikbaar. Het overtrek heeft een instop strook van 20 cm en deze kan dicht gemaakt worden met drukknopen zodat het overtrek op de goede plaatst blijft. Ook horen er bijpassende kussenslopen bij met een envelop sluiting in de maat 60 x 70 cm. Het overtrek Brussel heeft een Ökotex keurmerk, dit houd in dat er geen schadelijke stoffen gebruikt zijn tijdens de productie, het is dus veilig voor mens en milieu. 

Verkrijgbare maten

Het dekbedovertrek Brussel is verkrijgbaar in de kleuren wit en creme en in de maten maten: 140 x 200/220, hier zit 1 bijpassende kussensloop bij. 200 x 200/220 en 240 x 200/220 hier zitten 2 bijpassende kussenslopen bij. dit overtrek is dus geschikt voor dekbedden met een standaard lengte, maar ook voor dekbedden met extra lengte van 220 cm. 

Fancy Embroidery - Brussel - Wit - Dekbedovertrek - Katoen

Dekbedovertrek Katoen Wit Fancy Embroidery

 

Fancy Embroidery - Brussel - Creme - Dekbedovertrek - Katoen

Fancy Embroidery Creme overtrek katoen

 www.timalux.nl

www.timalux.nl

Heeft u nog vragen of graag advies op maat? Stel uw vragen direct via de Live Chat op de website of mail naar info@timalux.nl 

Terug naar blog