Rhodium

Nieuw: Timalux Rhodium lijn dons dekbedden en hoofdkussen

 

  

 

Timalux

NIEUW: Timalux Rhodium lijn dons dekbedden en hoofdkussen

Beddengoed Webshop Timalux is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo breiden wij nu ons aanbod uit met de atelier gemaakte Timalux Rhodium lijn. Deze serie bestaat uit een zeer zacht ganzendonzen hoofdkussen, een 100% ganzendons 4 seizoenen dekbed en een 100% ganzendons enkel dekbed.

· 100% Poolse Ganzendons vulling

· Geen veertjes toegevoegd

· 100% katoenen tijk

· Verantwoord gewonnen dons

· Atelier gemaakt

· Wasbaar en anti allergisch

De dekbedden zijn gevuld met een eersteklas 100% Poolse ganzendons vlok. Deze dons is verantwoord gewonnen en afkomstig van ganzen die op zijn minst een vrije uitloop hebben gehad. Door het klimaat is de dons optimaal ontwikkeld. Het is dus absoluut niet gewonnen van levende pluk. Al deze producten hebben het Ökotex® label (vrij van schadelijke stoffen) en het Nomite® label (anti-allergisch).

Oekotex Logo

 


De vulkracht van de dons gebruikt voor de vulling van het Timalux Rhodium kussen is zeer hoog waardoor dit kussen, van hoge atelier kwaliteit, veel veerkracht heeft, maar wel ultiem zacht is. Het hoofdkussen Rhodium is verkrijgbaar in de maten 50 x 70 cm en 60 x 70 cm (deze maat past in een standaard kussensloop). De laatstgenoemde maat kent 3 diktes wat vulling betreft, 500/600/700 gram. Voor buikslapers adviseren wij 500 gram. De 600 gram is een gemiddeld zacht kussen en de 700 gram is een meer stevig kussen, maar met de 100% ganzendons vulling toch nog steeds een zeer zacht kussen.

Timalux 100% ganzendons kussen

Timalux Rhodium – 100% 1AA Ganzendons 4 seizoenen dekbed
Ons 4 seizoenen dekbed Timalux Rhodium is speciaal ontworpen voor mensen die het snel warm hebben, maar toch willen genieten van het comfort van een donzen dekbed. Dit zeer luxe dekbed, gemaakt van de beste materialen die met zorg zijn uitgezocht, maken een prachtig dekbed dat zeer veel comfort biedt. De vulkracht van deze dons is vastgesteld op 205 MM oftewel superieure kwaliteit. Dit geeft het dekbed veel volume en maakt het optimaal licht. Door de enorm hoge kwaliteit is er minder vulling nodig en heeft het dekbed toch volume, maar ook optimaal ademende en ventilerende eigenschappen. Dit maakt dit dekbed met name geschikt voor mensen die het snel warm hebben of in een warme slaapkamer slapen. 

Het 4 seizoenendekbed  bestaat uit een zomerdekbed (lichtste) én een herfstdekbed (zwaarste). U kunt per seizoen het gewenste dekbed kiezen. In de winter kunnen deze 2 dekbedden met koppelknopen aan elkaar worden gemaakt en vormen zo een lekker warm winterdekbed. De knoopgaten zijn met de hand versterkt en de knopen zijn van luxe parelmoer. Het zomerdekbed is carrée gestikt (geheel doorgestikt) en het herfstdeel in cassette (openstaande schotjes). Zo bieden deze donzen dekbedden ultiem comfort in de verschillende seizoenen. 

Rhodium ganzendons 4 seizoenen dekbed Timalux

Totaal vulgewicht per maat:

  • 140 x 200   200 + 400 gram
  • 140 x 220   220 + 420 gram
  • 200 x 220   300 + 600 gram
  • 240 x 220   400 + 750 gram
  • 260 x 220   425 + 800 gram

Timalux Rhoium – 100% 1AA Ganzendons enkel dekbed
Het Timalux Rhodium enkel ganzendons dekbed is ontworpen voor mensen die wel de luxe en het comfort van een donzen dekbed willen ervaren, maar het wel snel warm hebben. Dit unieke lichte dons dekbed heeft een vulling van topklasse 100% ganzendons vlok dus er zijn geen veertjes toegevoegd. Door de zeer hoge vulkracht van 205 MM heeft deze vulling van superieure kwaliteit veel volume en is er minder vulling nodig voor een comfortabel dekbed. Zo geniet men dus wel van optimale kwaliteit dons, maar wordt het snel warm hebben en transpireren verminderd.

Het enkel dekbed in deze prachtige serie bestaat dus uit 1 deel. Afhankelijk van de nachttemperatuur is dit dekbed bedoeld voor de lente/herfst/winter. Dit dekbed is cassette gestikt (openstaande schotjes). Zo kan de lucht optimaal verdeeld worden in het dekbed en voorkomt het dat er koude zones ontstaan. 

Timalux super licht ganzendons dekbed

Totaal vulgewicht per maat:|

  • 140 x 200   500 gram
  • 140 x 220   575 gram
  • 200 x 220   800 gram
  • 240 x 220   950 gram
  • 260 x 220   1000 gram

Beide Rhodium dekbedden hebben een zuiver katoenen tijk van 180 NM. Deze waarde geeft aan hoe dicht de tijk geweven is. Des te hoger de waarde des de soepeler de tijk aanvoelt. Een tijk van 180 NM is een zeer zacht en fijn geweven. Samen met deze prachtige dons geeft het een zeer licht en luchtig dons dekbed. Deze donzen dekbedden zijn wasbaar tot 60º met een speciaal dons wasmiddel en moet in de droger gedroogd worden. Een (dons) dekbedden wasserij wordt overigens wel aanbevolen voor behoud van de kwaliteit van het dekbed. De Rhodium donzen dekbedden worden geleverd in een luxe bewaartas. De dekbedden wordt op bestelling gemaakt.

Timalux
www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbed, enkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrek, hoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en direct advies via onze Live Chat!

Terug naar blog