Luxe 4 seizoenen dekbedden voor scherpe prijzen bij Timalux

Luxe 4 seizoenen dekbedden voor scherpe prijzen bij Timalux

Luxe slapen onder een ganzen of eenden donzen dekbed? Of gaat u liever voor Tencel® vulling?

U staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar u brengt ongeveer een derde van uw leven door in bed. Dan wilt u natuurlijk optimaal kunnen genieten van uw rust. We geven u daarom graag een klein overzicht van onze meest luxe en comfortabele dekbedden.

Frankenstolz African Cotton Tencel®Frankenstolz  4 seizoenen dekbed  African Cotton  100% Tencel® vulling hoofdfoto

Het Frankenstolz African Cotton 4-seizoenen dekbed is gevuld met de natuurvezel Tencel®. Tencel® is een zeer zacht, isolerend en vocht regulerend materiaal. De tijk is van extra sterk Afrikaans biologisch katoen, dat bijdraagt aan een droog slaapklimaat. Dit dekbed is zeer geschikt voor mensen die het snel warm ehbben en/of last hebben van transpireren. Het African Cotton dekbed is luxe, omdat de Tencel® vulling unieke eigenschappen heeft die geen enkele andere vulling biedt. Wilt u dus exclusief slapen, dan is de Frankenstolz African Cotton iets voor u! Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit een herfst en een zomer deel, die dmv van metalen drukknopen aan elkaar zijn  te amken en zo een heerlijk warm winter dekbed vormen. Het hele dekbed is anti allergisch en wasbaar in de wasmachine. 

Bekijk hier het African Cotton 4-seizoenen dekbed

Timalux Silver 95% dons vlok

Houd u van lekker veel volume? Dan is het Timalux Silver dons dekbed zeker geschikt. De Timalux Silver is gevuld met 95% landdons, een combinatie van zowel ganzen- als eendendons. Dit maakt de vulling behaaglijk warm, vol en ventilerend. De tijk is van zeer fijn geweven 100% zacht katoen Timalux Silver - 95% Dons - 4 seizoenen dekbed - Zeer lichtdat bijdraagt aan vocht opname en een droog slaapklimaat. Het dekbed heeft bovendien een Nomite® en Ökotex® keurmerk en is dus ook geschikt voor mensen met een huisstofmijt allergie of luchtwegproblemen. De dons die gebruikt is is diervriendelijk verkregen en voldoet aan alle eisen. Het 4 seizoenen Silver dons dekbed bestaat uit een zomer en herfst deel, samen te voegen met knopen voor een warm winter dekbed. 

Bekijk hier het Timalux Silver 4-seizoenendekbed.

Timalux Gold 100% Ganzendons

Ons paradepaardje is het Timalux Gold dons dekbed. Dit donzen dekbed is gevuld met 100% ganzendons met een geteste vul kracht van 200 MM dat aangeeft dat deze dons van superieure kwaliteit is.  Dit zorgt voor optimaal volume en zeer goede isolatie en ventilatie, waardoor het dekbed het hele jaar door een optimaal slaapklimaat biedt. De tijk is, net als bij de Silver, van zeer fijn geweven katoen. Ook de Timalux Gold is anti-allergisch en voorzien van het Nomite® en Ökotex® keurmerk. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt het Timalux Gold 4-seizoenen dekbed een van de meest luxe dekbed in ons aTimalux Gold - 4 seizoenen dekbed - 100% 1e klas diervriendelijk ganzendons ssortiment. Ook dit dekbed is gevuld met diervriendelijk verkregen dons.

Bekijk hier het Timalux Gold 4-seizoenendekbed.

Bent u op zoek naar een luxe dekbed, ga dan voor één van deze dekbedden. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via de livechat (rechts onder in beeld), per mail of telefonisch.

Kwaliteit heeft een prijs, maar ons advies is natuurlijk gratis!

Terug naar blog