Houdt het hoofd koel met het juiste kussen!

Houdt het hoofd koel met het juiste kussen!

Houdt het hoofd koel met het juiste kussen!

Veel mensen hebben last van nachtzweten of hebben het gewoon snel warm. Er zijn vele dekbedden met speciale vullingen die goed werken bij transpireren, maar er zijn ook een aantal hoofdkussens die goed helpen!

Het hoofd verliest het meest aan warme en dus is het erg belangrijk een hoofdkussen te gebruiken met een warmte die helpt om vocht en warmte te reguleren zodat u beter door kunt slapen.

Timalux heeft meerdere opties aan hoofdkussen bij transpireren. Hier lichten we er een aantal toe:

Polydaun Bamboo hoofkussen

€ 24,95 

Dit kussen heeft een katoenen tijk, gewatteerd met bamboe. Deze natuur vezel kan zeer veel vocht opnemen en door de structuur droogt het snel waardoor het lang prettig en koel aanvoelt. De vulling is aanpasbaar naar wens.

 

Frankenstolz African Cotton hoofdkussen

€ 38,95

Het African Cotton kussen heeft een tijk van biologisch geteeld katoen dat is gewatteerd met Tencel® en daarnaast is er 40% Tencel® in de vulling verwerkt. Deze vezel kan als geen ander de lichaams temperatuur constant houden wat zweten sterk vermindert.

 

 

Homecare Javalin Kapok hoofdkussen €24,95

  Kapok is nature een verkoelend product en geeft daarnaast een goede ondersteuning. De tijk van perkal katoen voelt tevens koel aan en dat maakt deze combi een zeer prettig hoofdkussen bij transpiratie.

   

  Silently Ganzendons kussens

  €59,95 / € 69,95

  Ganzendons staat bekend om de optimale ventilatie eigenschappen. Doordat er veel lucht tussen de dons blijft zitten ksilently kussenan het een teveel aan warmte en vocht makkelijk circuleren. Door de hoge kwaliteit van deze dons vulling heeft het een hoge veerkracht waardoor het kussen wel zacht is, maar snel in vorm terug komt. De Silently kussen zijn verkrijgbaar in een standaard en een box model voor extra steun.

   

   

  Outlast Vinci Deluxe hoofdkussens € 94,95

  Deze bijzondere kussens hebben een kern van Nasa schuoutlast kussenim  en is verkrijgbaar in 3 varianten. De extra hoes geeft comfort, maar is tevens gemaakt van Outlast materiaal, een synthetische vezel die temperatuur regulerend is. Deze hoes is afneembaar en wasbaar.

   

   

  Omdat het hoofdkussen het meest ‘te lijden’ heeft bij nachtzweten en je het kussen niet iedere dag kunt wassen zijn er kussenbeschermers en moltons verkrijgbaar. Deze zijn makkelijk te wassen en zorgen ervoor dat het lang fris blijft en het volume behoudt.


  Vragen? Stel ze direct via onze Live Chat functie!


  Bij Timalux geldt gratis verzending vanaf €39,95! Vragen? Stel ze per mail info@timalux.nl of via onze Live chat op de website.


  Terug naar blog