Good Morning dekbedovertrekken 100% katoen

Good Morning dekbedovertrekken 100% katoen

Good Morning dekbedovertrekken voor volwassenen en kinderen

Wilt u eens wat anders in uw slaapkamer? Een nieuw dekbedovertrek leukt uw bed al gauw op. De dekbedovertrekken van Good Morning en Good Morning Junior kinderdekbedovertrekken zijn leuk om te krijgen én te geven. We hebben dekbedovertrekken met dierenprints, sterren dekbedovertrekken en nog veel meer!

Bij Timalux vindt u een selectie van Good Morning van katoenen dekbedovertrekken en dekbedovertrekken van flanel. Een overtrek van katoen is stevig en zorgt voor een prettig klimaat. Een dekbedovertrek van flanel is heerlijk warm en dus vooral geschikt voor de koudere slaapkamers en in de winter.

 

De overtrekken van Good Morning zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Het katoen voelt zacht en soepel aan en is huidvriendelijk. Deze dekbedovertrekken zijn wasbaar tot 40 graden. Wassen op deze temperatuur zorgt ervoor dat de kleuren en de stof lang mooi blijven! De flanellen dekbedovertrekken zijn gemaakt van opgeruwd katoen waardoor er een extra zacht oppervlak ontstaat dat zich snel aan de lichaamswarmte aanpast en daardoor erg prettig is in de winter. 

Dekbedovertrekken zijn Good Morning zijn er in alle soorten en maten. Wilt u weten welke maat dekbedovertrek geschikt is voor uw dekbed? Lees dan deze blog!

Bekijk hier alle Good Morning dekbedovertrekken.

Bekijk hier de Good Morning Junior lijn.

 

Op werkdagen voor 16.00 besteld? Morgen al in huis!

 

Timalux heeft al meer dan 10 jaar alles in huis op het gebied van bedden goed en is aangesloten bij het Webshop Keurmerk. Bekijk ook ons ruime aanbod aan enkele en 4 seizoenen dekbedden! Heeft u vragen of wilt u advies? Stel uw vragen via de Live Chat of mail ons op info@timalux.

Terug naar blog