Ga voor een praktisch dekbed! – Timalux
Voor een optimale winkel ervaring maken we gebruik van Cookies. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord Meer info
X

✔ Gratis thuis vanaf €39,95 in NL & BE

✔ Expert in bedtextiel en Dons Specialist

✔ Ma-Vrij voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden

✔ Minimaal 3 jaar garantie

✔ Wij leveren nog orders zoals normaal.

Veel mensen zweren bij dekbedden gevuld met dons of wol, maar hoe zit het met synthetische materialen? Dekbedden met synthetische vullingen zijn zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. Het is dus zeker het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een nieuw dekbed.

Voordelen van synthetische vulling

Het woord ‘synthetisch’ heeft voor sommige mensen en negatieve lading. Het wordt vaak geassocieerd met synthetische kleding en dat vindt niet iedereen prettig. Toch biedt een dekbed gevuld met synthetisch materiaal veel voordelen:

  • wasbaar op hoge temperaturen
  • mag in de droger
  • droogt snel
  • kreukt niet
  • anti-allergisch
  • lichter dan wol of katoen

Onze synthetische dekbedden

We zullen je hieronder meer vertellen over een aantal van onze synthetische dekbedden.

Cara Comfort ***
Zeer betaalbaar

Een ‘gewoon goed’ dekbed is de Cara Comfort van onze Classic lijn. De Cara Comfort is gevuld met polyester holle vezels, waardoor het licht aanvoelt. Dit zeer betaalbare dekbed heeft een tijk van gesanforiseerd katoen. Gesanforiseerd houdt in dat de tijk krimpvrij is en dus gerust op hoge temperaturen gewassen kan worden.

Elke****
Beste koop

De Polydaun Elke is een heerlijk zacht dekbed gevuld met 100% Daunfill. Deze exclusieve vezels zijn zeer licht, waardoor het dekbed luxe aanvoelt. De tijk is van perkal katoen; een fijn geweven en sterk materiaal. De Polydaun Elke is zeer populair en daarom de ’Beste koop’ volgens de Consumentenbond.

Heavenly*****
Luxe als dons

De Heavenly van onze Classic lijn is een luxe synthetisch dekbed. Het is gevuld met Trevira Fibelle vezels. Deze vezels hebben met dons vergelijkbare eigenschappen. De Heavenly is warm, zacht en ventileert uitstekend. Bovendien heeft dit dekbed een tijk van ademend perkal katoen. U hoeft dus niet bang te zijn dat dit dekbed ‘zweterig’ gaat aanvoelen.

 

Heeft u ragen over de producten of vulmaterialen?
Maak gebruik van onze livechat!

 

Populaire Blogs

Kan ik een dekbed wassen?

Kan ik een dekbed wassen?

Adviezen voor het wassen van een dekbed En veel gestelde vraag, kan ik / moet ik mijn dekbed wassen. Als...

Wat is het verschil tussen Vulgewicht en Vulkracht?

Wat is het verschil tussen Vulgewicht en Vulkracht?

Veel gestelde vraag over een Dons Dekbed Wat is het verschil tussen Vulgewicht en Vulkracht? Bij de dons dekbedden in...

Nieuwe Dons Dekbedden bij Timalux!

Nieuwe Dons Dekbedden bij Timalux!

Timalux heeft 3 nieuwe dons dekbedden aan het assortiment toegevoegd: Lelie 4 seizoenen dekbed 90% Ganzendons Lelie Enkel dekbed  90% Ganzendons...