Flanellen Dekbedovertrek = Warm slapen in de winter

Flanellen Dekbedovertrek = Warm slapen in de winter

Flanellen dekbedovertrek bij Timalux

De korte, koude winter dagen zijn weer in zicht. De temperaturen gaan weer omlaag, maar met een flanellen dekbedovertrek blijf je heerlijk warm in bed! Flanel past zich snel aan aan de lichaamstemperatuur aan en houdt het lichaam de hele nacht lekker warm!
flanel dekbedovertrek bruce

Wat is flanel?

Flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen en kan zowel grof als fijn worden geweven. Een flanellen overtrek word aan beide kanten iets opgeruwd, waardoor er een laagje wat pluizige stof ontstaat wat lekker zacht en warm aanvoelt. Hierdoor is een flanellen dekbedovertrek vaak in de winter een ideale keuze. Houdt wel in de gaten dat flanel van synthetische, een combinatie van beide of geheel van katoen kan worden gemaakt. Flanel zegt dus alleen wat over de manier van weven, niet over de vezels die gebruikt zijn. 
 

Voordelen van een flanellen dekbedovertrek 

  • Flanel heeft als grootse voordeel dat zich snel aan je lichaamstemperatuur vast houd doordat het opgeruwde oppervlak meer lucht kan vasthouden
  • Mits gemaakt van een hoog aandeel katoen is deze stof ademend en vocht absorberend
  • Makkelijk in onderhoud, meestal wasbaar op 40º en het droogt snel

 

sleetpime flanellen dekbedovertrek jason

Flanellen dekbedovertrek bij Timalux

Bij Timalux hebben we een aantal prijsgunstige flanellen dekbedovertrekken. Voor elke slaapkamer hebben we de ideale kleur.
 
Ons assortiment:
 
De flanellen overtrekken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De maat 140 x 200/220 voor 1 persoons bedden en de maat 200 x 200/220 of 240 x 200/220 voor 2 persoons bedden. 

Bekijk hier alle dekbedovertrekken van flanel

 

Timalux

www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbed, Enkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrek, hoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en evt direct advies via onze Live Chat!

Terug naar blog