Timalux Breeze

NIEUW: dekbed Timalux Breeze Tencel®Nieuw in ons prachtige assortiment: dekbed Timalux Breeze Tencel® 

Met veel trots laten we u kennismaken met een aanvulling op ons assortiment: dekbed Timlux Breeze!

Veel mensen hebben last van nachtzweten of transpireren tijdens het slapen. U wordt wakker als het dekbed niet goed ventileert en er teveel warmte wordt opgebouwd. Ons nieuwe atelier gemaakte luxe dekbed Timalux Breeze gaat hierbij helpen.

Timalux Breeze - Tencel® - Enkel Dekbed - Atelier gemaakt dekbed
Dekbed Timalux Breeze heeft:
  • vulling van 80% Tencel® voor een optimaal droog slaapklimaat
  • vulling van 20% air-fleece om het duurzaam te maken
  • exclusieve tijk van luxe katoen in een binding van edelsatijn voor een heerlijk soepel dekbed

 

 

 

 

Dus op zoek naar een luxe dekbed, dat helpt tegen nachtzweten dan is dekbed Timalux Breeze een perfecte keuze!


Tencel® is een vezel die gemaakt is uit eucalyptus hout. Met behulp van biologische afbreekbare middelen wordt het eucalyptus hout omgezet tot een vezel.

Timalux Tencel dekbed bij nachtzweten
  • Het is zo zacht als zijde.
  • Het is zo sterk als polyester.
  • Tencel® neemt veel vocht op.
  • Maar geeft het ook weer snel af.
  • Snelle verwerking van vocht.
  • Ideaal bij o.a. overgangsklachten.

 

 

 

Hierdoor heerst er altijd een droog slaapklimaat en hebben bacteriën geen schijn van kans dus dekbed Timalux Breeze is ook anti-allergisch. Dit dekbed heeft het keurmerk Ökotex®.
Oekotex Logo
Het Timalux Breeze dekbed is geheel met de hand gemaakt (atelier gemaakt) en heeft daardoor een zeer hoog afwerkingsniveau. Het dekbed is zo gestikt, dat de vulling niet kan verschuiven en dat er dus geen koude zones kunnen ontstaan. Deze lichaamsstepping maakt het, dat het mooi over u heen valt en optimaal comfort biedt.

Timalux Breeze is te verkrijgen in:
De enkele variant die bedoeld is als winterdekbed voor mensen die het sneller warm hebben, transpireren en/of in een warmere slaapkamer slapen. Dit dekbed is net zo dik als het herfstdeel van de 4 seizoenen variant. Het Breeze 4 seizoenen dekbed is geschikt voor het hele jaar. Iets wat wij zeker aanbevelen in ons huidige wisselende Nederlandse klimaat. Het 4 seizoenen dekbed bestaat uit de enkele variant (herfstdeel) met een licht gevuld dekbed (zomerdeel). Beide varianten zijn leverbaar in de volgende maten: 140 x 200, 140 x 220, 200 x 220 en 240 x 220.

Gebruikt bij dit mooie dekbed Breeze altijd een overtrek van katoen. Dit kan standaard katoen zijn, maar we hebben onder andere ook overtrekken van katoen/satijn. Timalux Breeze kan gewassen worden tot 60 graden met een wolwasprogramma en een speciaal wasmiddel.Timalux
 www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbedenkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrekhoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en direct advies via onze Live Chat!
Terug naar blog