Een kijkje achter de schermen bij TImalux

Een kijkje achter de schermen bij TImalux

Een kijkje achter de schermen

 

Timalux bestaat al ruim 10 jaar. Iedere dag willen we mensen blij maken met hun bestelling en daar gaat heel wat werk aan vooraf. In deze blog geven we u ‘een kijkje in de keuken’ van Timalux.

 

’s Ochtends rond half negen starten we ons shopsysteem op. Hier bekijken we de nieuwe bestellingen die dezelfde dag nog de deur uit moeten. De orders worden verwerkt door de administratie en worden vervolgens ingevoerd in het verzendsysteem. Onze transporteur kan dan zien hoe veel pakketten er moeten worden opgehaald en waar deze naartoe gebracht moeten worden. GLS en (op zaterdag) PostNL zorgen ervoor dat je bestelling op tijd bij uw thuis afgeleverd wordt.

 

De rest van de ochtend is er tijd om e-mails van klanten en leveranciers te beantwoorden. Ook bestellen we dan zelf producten om de voorraad up to date te houden. Om 9.00 uur start ook de live chat die we de rest van de dag (tot 17.00 uur) in de gaten houden. De live chat werkt erg prettig voor mensen die online persoonlijk advies willen of een korte vraag hebben over een product of bestelling.

 

Rond het middaguur worden alle bestellingen ingepakt. We zoeken de juiste artikelen bij elkaar in ons magazijn en pakken deze netjes in een tas of doos, met daarin een kleine verrassing…

 

Als alle bestellingen zijn ingepakt en klaar staan voor transport, gaan we verder met het bijhouden van de mail en het beantwoorden van de telefoontjes. Ook zoeken we doorlopend naar nieuwe producten die ons assortiment nog completer of nog leuker maken. Verder is er dan ook tijd om artikelen te schrijven voor onze blog, productfoto’s te maken en onze sociale media bij te houden. Voor we het in de gaten hebben is het 17.00 uur en sluiten we de chat en ons shopsysteem af.

 

Daarna gaan we naar huis, maar ook thuis houden we de bestellingen in de gaten, zodat we weten wat ons de volgende dag te wachten staat. Goede voorbereiding is immers het halve werk!

 

Hopelijk hebben we u een beeld kunnen geven van het werken in de boetiek ‘achter de schermen’. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op per mail, telefonisch of via de livechat (tussen 9.00 uur en 17.00 uur).

 

Terug naar blog