Descanso Dekbedovertrekken 100% Satijn/Katoen

Descanso Dekbedovertrekken 100% Satijn/Katoen

Descanso dekbedovertrekken

Nieuw bij Timalux: Descanso dekbedovertrekken!  Deze luxe en zeer stijlvolle overtrekken hebben allemaal een andere print en verschillende kleuren. Onze Descanso dekbedovertrekken zij  gemaakt van de soepele stof katoen/satijn en geven door de subtiele glans van deze luxe stof altijd een mooie uitstraling aan de slaapkamer.

Dit dekbedovertrek heeft een witte kleur met een blauwe print erop.

Dit dekbedovertrek heeft de kleur creme met daarop een witte print verwerkt.

Dit dekbedovertrek heeft een warme kleur grijs. Op het overtrek is een witte print verwerkt.

Dit dekbedovertrek heeft een witte kleur met licht grijze print verwerkt.

 

Descanso dekbedovertrek

Materiaal Descanso dekbedovertrekken

De  Descanso dekbedovertrekken zijn gemaakt van 100% katoen/satijn. Door deze stof voelt het overtrek erg soepel en zacht aan. Deze natuurlijke stof is goed ventilerend en is vocht regulerend en daarmee ook geschikt bij transpireren. Door de satijn weving van het katoen krijgt het overtrek een subtiele glans dat de slaapkamer en extra luxe uit laat zien.

Kenmerken Descanso dekbedovertrek:

  • Extra lange instop strook
  • Wasbaar tot 60 graden
  • Geschikt voor de droger
  • Minder kreukgevoelig
  • Verschillende maten

Aan het dekbedovertrekken zit een lange instop strook en in totaal is het overtrek 260 cm lang. Tevens geschikt voor dekbedden met extra lengte dus!  De overtrekken van Descanso zijn machine wasbaar tot 60 graden en geschikt voor de droger op lage temperatuur.

 

Verkrijgbare maten

De dekbedovertrekken van Descanso zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 140 x 200/220, 200 x 200/220 en 240 x 200/220. Bij deze overtrekken zijn standaard bijpassende kussenslopen toegevoegd.

Bekijk hier alle Descanso dekbedovertrekken van katoen/satijn. Verkrijgbaar vanaf € 39,95. Gratis verzending en op werkdagen voor 16.00 besteld is dezelfde dag verzonden!

 

 

Meer informatie? Stel uw vragen via de live chat of mail naar info@timalux.nl

www.timalux.nl

www.timalux.nl

Terug naar blog