Cara Comfort dekbed: een goede keuze bij huisstofmijt allergie

Cara Comfort dekbed: een goede keuze bij huisstofmijt allergie

Bent u op zoek naar een hygiënisch 4 seizoenen dekbed dat geschikt is bij huisstofmijt allergie? 

Het Cara Comfort 4 seizoenen dekbed is:

  • Effectief tegen huisstofmijt en ook geschikt bij astma of andere luchtweg aandoeningen.cara comfort 4 seizoenen dekbed
  • Speciaal aan dit dekbed is dat het zelfs tot 90 graden gewassen kan worden!

 

Het synthetische Cara Comfort dekbed heeft een vulling van een gesilliconiseerde polyester holle vezel. Het is een comfortabel en warm dekbed, dat goed om uw lichaam heen valt en voor veel mensen een geschikte keuze zal zijn. Door de fijn geweven katoenen tijk voelt dit dekbed aangenaam aan en is het goed vochtregulerend en ademend.

De 4 seizoenen uitvoering van het Cara Comfort 4 seizoenen dekbed bestaat uit een dunner zomerdekbed en een dikker herfstdekbed die los van elkaar te gebruiken zijn. Deze twee delen samen zijn door middel van drukknopen aan elkaar te bevestigen en vormen dan samen een behaaglijk winterdekbed.

Het Cara Comfort dekbed is bij Timalux in de 4 seizoenen op voorraad en is verkrijgbaar in de standaard lengte maat en ook in de lengtemaat 220 cm. 


Wij adviseren altijd gebruik van katoenen overtrekken en hoeslakens voor een optimale vochtverwerking van het dekbed. Dit kan standaard katoen zijn, maar wij hebben ook producten van katoen/satijn.

Vragen? Onze dekbedden specialist helpt u graag via de live chat of via 0314 - 763 458.

timalux

 www.timalux.com

Timalux is al meer dan 10 jaar hét adres voor uw 4 seizoenen dekbedenkel dekbed of zomerdekbed. Ook voor een passend dekbedovertrekhoofdkussen of hoeslaken kunt u in onze overzichtelijke webshop terecht. Gratis verzending vanaf €39,95 en direct advies via onze live chat!


Terug naar blog