Black Friday = Korting op uw dekbed! – Timalux

Nog €199.00 te gaan voor 10% korting

✔ Gratis thuis vanaf €39,95 in NL & BE

✔ Expert in bedtextiel en Dons Specialist

✔ Ma-Vrij voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden

✔ Minimaal 3 jaar garantie

Black Friday, een enorme hype, overgewaaid uit Amerika en iets waar we tegenwoordig allemaal aan meedoen, dus zelfs op uw nieuwe dekbed korting!

Timalux biedt altijd al extra scherpe prijzen voor de mooiste dekbedden met natuurlijke vulling zoals Ganzendons, Eendendons, kameelhaar, Tencel® en Wol en met Black Friday krijgt u 10% korting op álles in uw winkelwagen.

dekbed

Dus is uw dekbed inmiddels aan vervanging toe kik dan goed naar welke eigenschappen u belangrijk vindt bij een dekbed. Wilt u een dekbed alleen geschikt voor de winter maanden kies dan voor een winter dekbed in de vorm van een enkel dekbed. Juist liever het hele jaar voorzien van het juiste dekbed, kies dan voor een 4 seizoenen dekbed.

Let ook goed op de kenmerken die u kunt filteren. Kiest u voor het filter anti allergisch dan ziet u alle dekbedden die geschikt zijn bij bijvoorbeeld huisstofmijt allergie. Of een dekbed wasbaar is kunt u ook uit selecteren.

dekbedden

Timalux is gespeciliseerd in dekbedden met een natuurlijke vulling met een katoenen tijk. Deze dekbedden ventileren en ademen optimaal zodat nacht zweten strek vermindert en het doorslapen bevordert wordt en u meer uitgerust wakker wordt. Zoekt u een dekbed dat makkelijk in onderhoudt is en toch licht en warm, kies dan voor een goed synthetisch dekbed. Ook voor deze dekbedden is Timalux het juiste adres. 

Ons advies is om voor welk type dekbed dan ook altijd te kiezen voor een katoenen dekbedovertrek. Deze natuurlijke stof neemt goed vocht op en droogt snel waardoor u meer comfortabel slaapt. Ook uw nieuwe dekbedovertrek koopt u op Black Friday met korting bij Timalux!

 

Meer informatie? Stel uw vragen via de live chat of mail naar info@timalux.nl
www.timalux.nl

 

 

 

 

Populaire Blogs

Nieuwe Dons Dekbedden bij Timalux!

Nieuwe Dons Dekbedden bij Timalux!

Timalux heeft 3 nieuwe dons dekbedden aan het assortiment toegevoegd: Lelie 4 seizoenen dekbed 90% Ganzendons Lelie Enkel dekbed  90% Ganzendons...

Black Friday = Korting op uw dekbed!

Black Friday = Korting op uw dekbed!

Black Friday, een enorme hype, overgewaaid uit Amerika en iets waar we tegenwoordig allemaal aan meedoen, dus zelfs op uw...

Dekbed met Kameelhaar

Dekbed met Kameelhaar

Timalux Kameelhaar dekbedden! Het klinkt voor de meeste mensen vreemd, een dekbed met kameelhaar… Maar na enige uitleg is deze...