Anti allergie dekbed

Anti allergie dekbed

Welke dekbedden zijn anti allergisch

Veel mensen zijn gevoelig voor huisstofmijt of hebben lucht weg problemen Een anti allergie dekbed kan voor deze mensen uitkomst bieden. Dit zijn dekbedden die niet aantrekkelijk zijn voor huisstofmijt om zich in te nestelen. Timalux biedt een ruime keuze aan anti allergische dekbedden. 

Synthetische dekbedden

Mensen met een extreme huisstofmijt allergie kopen vaak een synthetisch gevuld dekbed. Een synthetisch dekbed bestaat uit niet-natuurlijke materialen, is vaak goed wasbaar en daardoor erg praktisch. De synthetische vulling is gemaakt van polyester vezels en deze vulling neemt geen vocht op. Daardoor blijft het dekbed droog en wordt het niet broeierig zoals de huisstof mijt het graag heeft. Een dekbed gevuld met synthetische materialen is licht en voelt zeer comfortabel aan. Timalux heeft synthetische anti allergische dekbedden in 4 seizoenen en enkele varianten. 

Bekijk hier onze anti allergische synthetisch gevulde dekbedden.

Kunt u met een allergie alleen maar onder synthetisch beddengoed slapen?

Nee, zeker niet. Hoewel dit waarschijnlijk de meest praktische oplossing is, zijn donzen dekbedden tegenwoordig ook mogelijk. De tijk van deze dekbedden is zeer dicht geweven en daardoor kan de huisstof mijt niet in het dekbed komen. Bovendien is dons door zijn droge klimaat niet aantrekkelijk voor huisstofmijt om in te leven. Lees meer over dons en huisstofmijtallergie.

Dons dekbedden die anti allergisch zijn kunnen getest zijn en krijgen, bij goedkeuring, het Nomite label dat een bewijs is dat het dekbed werkelijk huisstofmijt vrij is en blijft. Dons gevulde eenden en ganzen dons dekbedden met dit label kunnen dus veilig gebruikt worden door mensen met allergien.  Timalux heeft anti allergische zomer, enkele en 4 seizoenen dekbedden.  Bekijk hier onze dons dekbedden

nomiet label dekbedden

Heeft u nog vragen over onze dekbedden? Stel ze gerust, met onze jarenlange ervaring in beddengoed kunnen we u zeker helpen! Mail naar info@timalux of stel uw vraag via de Live Chat op onze site. 

Terug naar blog