Voordelen van een zomerdekbed: de verschillende vullingen – Timalux

Gratis Janzen Douchegel bij iedere bestelling vanaf €199. Nog €199.00 te gaan... Op = Op

✔ Gratis thuis vanaf €39,95 in NL & BE

✔ Expert in bedtextiel en Dons Specialist

✔ Ma-Vrij voor 16:00 besteld dezelfde dag verzonden

✔ Minimaal 3 jaar garantie

Zomerdekbedden zijn ideaal!

In de zomer is het ’s avonds lang warm en soms ook klam. Veel mensen slapen dan onder alleen een dekbedovertrek of zelfs zonder deken. Toch slaapt dit minder fijn dan onder een dekbed. De oplossing hiervoor is een zomerdekbed.

Een zomerdekbed is een dun dekbed. Het is dunner dan het zomerdeel van een 4-seizoenendekbed, maar dik genoeg om als een dekbed aan te voelen. Het zomerdekbed is zo gevuld dat het comfortabel en licht aanvoelt. Afhankelijk van de tijk en het type vulling is een zomerdekbed heel licht en ademend. Een natuurlijk zomerdekbed (zoals katoen, wol of bamboe) zijn hiervoor zeer geschikt. Dit zijn niet-synthetische stoffen en zorgen daardoor voor een zeer goede vochtregulering. Hierdoor blijft je lichaam voldoende koel voor een goede nachtrust.

Katoenen zomerdekbedden

Katoen is afkomstig van de katoenplant. Het is een natuurproduct. Katoen is licht, luchtdoorlatend en tegelijkertijd sterk. Het irriteert niet op de huid.

Hier vind u onze katoenen zomerdekbedden! 

Wollen zomerdekbed

Hoewel wol vaak geassocieerd wordt met ‘warm’, is het júist voor zomerdekbedden een heel geschikte vulling. Wol is namelijk heel isolerend, waardoor het zich deels aanpast aan je lichaamstemperatuur.

Onze wollen zomerdekbedden vind u hier!

Bamboe zomerdekbed

Een minder bekende vulling is bamboe. Een bamboe dekbed is licht, voelt koel aan en is anti-allergisch. Daarnaast is bamboe duurzamer geproduceerd dan katoen en wol.

Hier vind u de bamboe zomerdekbedden!

 Foto: bamboe vezels 

Heeft u interesse in een zomerdekbed of bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op, bijvoorbeeld via de live chat!

 

 

 

Populaire Blogs

Black Friday = Korting op uw dekbed!

Black Friday = Korting op uw dekbed!

Black Friday, een enorme hype, overgewaaid uit Amerika en iets waar we tegenwoordig allemaal aan meedoen, dus zelfs op uw...

Dekbed met Kameelhaar

Dekbed met Kameelhaar

Timalux Kameelhaar dekbedden! Het klinkt voor de meeste mensen vreemd, een dekbed met kameelhaar… Maar na enige uitleg is deze...

Welk dekbed tijdens de overgang?

Welk dekbed tijdens de overgang?

Dekbed voor tijdens de overgang De overgang, voor bijna alle vrouwen een onvermijdelijke periode in het leven. Niet de meest...