Frankenstolz bedtextiel; topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Frankenstolz bedtextiel; topkwaliteit voor een scherpe prijs!

Frankenstolz

Bij Timalux willen we u het luxe gevoel geven, maar dan voor een scherpe prijs. In die filosofie hebben we een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd, namelijk Frankenstolz. Het is vooral in Duitsland erg populair, maar wint ook zeker terrein in Nederland. We vertellen u graag meer over dit mooie merk.

Frankenstolz is een Duits merk dat al sinds 1955 bekend is op de Europese huistextiel-markt. Destijds werkten ze met ongeveer 10 werknemers. Ze maakten zo’n 40 producten per dag. Inmiddels telt het bedrijf zo’n 800 medewerkers en produceren zij dagelijks 35.000 producten. Ze werken met de modernste machines en technieken. Het bedrijf mag een voorbeeld genoemd worden voor anderen uit de branche.

Aloë Vera hoofdkussen

Frankenstolz biedt een breed assortiment dekbedden en kussens met gangbare, maar ook exclusievere vullingen. Bekijk bijvoorbeeld eens de dekbedden van kamelenhaar. Of wat dacht je van een luxe kasjmier vulling? Beide vullingen zijn afkomstig van een dier dat met zeer wisselende temperaturen te maken heeft.  De vacht is goed bestand tegen hoge temperaturen, maar houdt het dier ook warm wanneer het vriest. Het past zich aan de lichaamstemperatuur aan en is zeer sterk isolerend. Dit maakt het materiaal erg geschikt als dekbedvulling.

 

Samengevat is Frankenstolz een merk dat voor ieder wat wils biedt, maar altijd met een bepaalde kwaliteit waar je geen spijt van kunt krijgen. We zijn blij dat we deze producten in ons assortiment hebben opgenomen!

 

BEKIJK HIER ALLE DEKBEDDEN VAN FRANKENSTOLZ

Terug naar blog